(A) Anunț al Primăriei Mihai Eminescu

ANUNŢ – RECENSĂMÂNT AGRICOL 2021.
 
Prin prezentul comunicat, Primăria Comunei Mihai Eminescu aduce la cunoştinţă locuitorilor comunei că în perioada 10 mai- 31 iulie 2021 se desfașoară Recensământul General Agricol.
 
Legislaţia europeană referitoare la structura exploatațiilor agricole şi recomandările Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) prevăd organizarea şi efectuarea de recensăminte generale agricole la intervale de 10 ani.
 
Astfel, Recensământul General Agricol efectuat in acest an va evidenţia schimbările intervenite de la Recensământul General Agricol 2010, referitoare la caracteristicile structural ale exploatațiilor agricole, în ceea ce priveşte situația suprafețelor agricole utilizate, a suprafețelor aflate sub restricţii de mediu, a efectivelor de animale şi adăposturile pentru animale, a persoanelor care au lucrat în agricultură, măsurile de dezvoltare rurală, etc.  
 
În acest sens, aducem la cunoștință că in cadrul Recensamantului General Agricol, faza de colectare a datelor referitoare la caracteristicile explotatiilor agricole, șeful explotatiei agricole ARE OBLIGAȚIA să furnizeze recenzorilor date și informații corecte și complete, de asemenea să respecte și să nu obstrucționeze activitatea personalului de recensământ în teritoriu și să prezinte, pentru înregistrarea corectă a datelor de identificare a personelor, un act de indentitate valabil.
 
Subliniem că datele individuale înscrise în chestionarul de recensamant sunt confidețtiale și sunt utilizate numai în scopuri statistice, iar codul numeric personal colectat la recensământ este criptat.
 
Pe toata perioada de recenzare, personalul de recensământ în teritoriu se identifică prin prezentarea legitimației care îi atestă calitatea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...