A ajuns neamţul la Primăria Botoşani-FOTO

  Expertul german la serviciile căruia a apelat primarul Ovidiu Portariuc pentru a veni cu sugestii pe partea de dezvoltare urbană a oraşului a ajuns la Botoşani.

Ulrich Niemann va sta în municipiu trei săptămâni, iar în cursul zilei de marţi acesta a avut o întâlnire cu directorii şi şefii de servicii din Primărie.

 Primarul Ovidiu Portariuc nu a fost prezent la întâlnire, întrucât acesta este plecat la Bucureşti, unde se decide soarta USL.

 Cea mai mare parte a timpului cât va sta la Botoşani, expertul german o va petrece cu funcţionarii care lucrează la urbansim.

Ulrich Niemann a fost viceprimar şi primar al oraşului Emmendingen din Germania.

“Impreuna cu el voi incerca sa trecem in revista toate problemele de dezvoltare urbana si urbanistice si la final vom face raport de recomandari si de sugestii. Incercam sa profitam cat mai mult de experienta acestuia", declara primarul Ovidiu Portariuc in noiembrie 2013.

Expertul german nu va fi platit din fondurile municipalitatii, ci prin intermendiul unui program german.  






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani a participat la vernisajul expoziției etnografice „Tehnici tradiționale de realizare a scoarțelor în România și Republica Moldova”...