A ajuns la spital, dupa ce i-a fost smulsa mana!

A ajuns la spital, dupa ce i-a fost smulsa mana!
Un angajati al societatii Servicii Publice Locale Dorohoi a ajuns joi la spital, cu mana dreapta strivita, dupe ce si-a prins-o la o presa.

Barbatul, in varsta de 53 de ani, este muncitor necalificat si lucreaza la statia de sortare si transport a deseurilor si la un moment dat a intervenit la presa de baloti, care era in stare de functionare, pentru a scoate un PET, prinzandu-si mana.

Barbatul are o vechime la locul de munca de un an si trei luni.

"Muncitorul lucra la presa hidraulică de 25 tone la confecţionarea balotilor din peturi. În momentul când a scos un balot de peturi cu transpaletul în vederea depozitării  a observat un pet agăţat de ghidaj  şi încercând să tragă petul,  în timp ce capul de presare îşi făcea cursa dus – întors, i-a fost prinsă mâna dreaptă cu tot cu manuşă, smulgându-i-o", se arata intr-un comunicat al ITM Botosani.

Dumitru Vieriu a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean “Mavromati" si a intrat direct in sala de operatie, insa sunt sanse minime ca medicii sa ii mai poata salva mana.

Fiind un accident de munca si Inspectoratul Teritorial de Munca a inceput o ancheta.

Este cel de-al doilea accident de munca petrecut anul acesta la SC Servicii Publice Locale Dorohoi. Pe data de 1 martie un muncitor si-a pierdut viata, societatea fiind amendata de ITM cu 20.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fata de 14 ani a fost găsită! Ce decizie au luat polițiștii în privința Denisei

astăzi, 09:52
32

Fata este din satul Sârbi, comuna Vlăsinești. Marți, în jurul orei 16:00, Denisa a părăsit domiciliul fără să își mai contacteze familia, astfel că, aproape de miezul nopț...

Cetățenii de pe mai multe străzi din Botoșani rămân astăzi fără apă la robinete!

astăzi, 09:46
82

Nova Apaserv Botoșani anunță întreruperea furnizării apei astăzi, 8 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 16:00, pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei localizată ...

Fost antrenor la Foresta: ”Acum Botoșaniul are 25 de ani peste Suceava în multe domenii!”

astăzi, 08:45
181

Profesorul Marin Barbu regretă că fotbalul sucevean a ajuns foarte jos. Foresta Suceava s-a desființat, iar cele mai bune echipe din județ sînt Șomuz Fălticeni, care joacă în play-o...