A ajuns cu masina pe camp, dupa o depasire periculoasa! O femeie a fost transportata la spital! FOTO
ACCIDENT!

O femeie a ajuns la spital, iar autoturismul in care se afla a fost serios avariat, dupa o depasire riscanta a conducatorului auto.

Accidentul rutier a avut loc, joi dupa-amiaza, pe drumul european Botosani - Suceava, in apropiere de Apetrans. Un camion si un autoturism Volvo S60 s-au ciocnit, dupa ce primul a vrut sa faca stanga pe un drum, iar celalalt a intrat in depasire.

Conducatorii auto dau vina unul pe celalalt, cand trebuie sa povesteasca accidentul. Conducatorul autoturismului inmatriculat in Suceava spune ca cel aflat la volanul camionului nu a semnalizat ca vireaza la stanga.

De partea cealalta, soferul camionului il contrazice.

"Am semnalizat din timp stanga. Cand am semnalizat erau alte doua masini in depasirea mea. Le-am lasat sa treaca, dupa care am virat la stanga. In spatele meu mai era o masina care a vazut ca fac stanga si a oprit. Domnul cu masina asta nu stiu cum a aparut ca nu l-am vazut si a intrat in mine", a spus soferul camionului.

In urma impactului, pasagera de pe scaunul din dreapta fata a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital, insa se afla in afara oricarui pericol. 

Politistii botosaneni au ajuns si ei la fata locului si urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul cu remarcabile contribuții la dezvoltarea muzicii bisericești! (Foto, Video)

astăzi, 10:55

Numeroase lucrări de specialitate îi menționează prezența în arealul spiritual și artistic al secolului XX, de la prestigiosul Lexicon al Muzicienilor Români, realizat în ...

Bărbat scos afară din locuință, ce fapte a comis un botoșănean!

astăzi, 10:36

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 55 de ani, din municipiul Botoșani, pentru faptul că a avut un comportament ...

Un botoșănean este în stare gravă, familia are nevoie de sprijin: ”E timpul să dăm extemporal la educație civică!” (Foto)

astăzi, 10:05

Andrei este din Rânghilești Deal, comuna Santa Mare, județul Botoșani. Tatăl a doi copii, un om dedicat și muncitor, se zbate astăzi să depășească o situație gravă: cu arsuri pe 70% ...