A accidentat un biciclist dupa care a fugit!

A accidentat un biciclist dupa care a fugit!
În ziua de 14.08.2011, în jurul orei 14.10, în timp ce conducea un autoturism pe  pe DN 29 C, în localitatea Vârfu Câmpului, pe direcţia Siret – Botoşani, M.B. de 34 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, efectuând  manevra de depăşire a unui biciclist, nu respectă o distanţă laterală suficientă faţă de acesta, împrejurare în care îl acroşează, proiectându-l în şanţul de pe partea dreaptă a drumului, informeaza un comunicat al IPJ Botosani.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat la scurt timp de către poliţişti, pe raza localităţii Bucecea.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat; acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui P. S. de 31 ani, din comuna Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani, care a fost transportat la Spitalul municipiului Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, nefiind internat.
 
Acesta a fost de asemenea testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triumf botoșănean: Teatrul ”Mihai ”Eminescu”, trei premii la Festivalul de la Buzău, cu spectacolul ”La Academie”! (Video)

astăzi, 09:24
48

„La Academie”, producţie a Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani, a fost desemnat Cel mai bun spectacol la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Buzău/ Iubeşte/ Teatru, care ...

Cosmin Andrei: „Până la finalul acestui mandat vom avea platforme noi pentru colectarea selectivă a deșeurilor în fiecare cartier din oraș”

astăzi, 09:12
27

Primarul Cosmin Andrei a anunțat astăzi că până la finalul actualului mandat, sfârșitul lunii octombrie, se vor instala 202 insule ecologice pentru colectarea inteligentă a deșeuril...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (304)

astăzi, 09:00
24

Prin amabilitatea redactorului-şef  primesc  nr. 2(8) / 2024  al revistei de atitudine prin satiră şi umor „Cu Cioara vopsită”. Pe cele 16 pagini şi-au făcut loc crea...