8 Martie - Gala Vedetelor de Martisor, editia a III-a

Gala Vedetelor de Martisor se afla la a III-a editie si este organizata de Societatea Cultural-Artistica Arlechin Botosani, Palatul Copiilor Botosani, Fundatia Judeteana pentru Tineret Botosani, Inspectoratul Scolar Botosani, in colaborare cu gradinitele, scolile si ONG-urile, partenere din judetul Botosani.

Aceasta gala de sarbatorire a inceputului de primavara si a zilei de 8 Martie va avea loc sambata, incepand cu ora 12.00, in sala de festivitati a Casei Tineretului Botosani, si se va desfasura sub forma unui spectacol de divertisment, in cadrul caruia prescolarii, elevii si tinerii vor prezenta momente artistice de dans modern, tematic, popular, muzica, poezie, teatru si pantomima.

Vor participa prescolari si elevi de la gradinitele 3, 6, 19, 21, 22 si scolile 2, 8, 11, 13, 16 din municipiu. Intrarea este libera.

Coordonatorii festivalului sunt prof. Alexandru Mihalache, instr. dans Flavius Alin Damean, prof. Camelia Suhanea, dir. Maria Achirei, dir. Veruta Chita, dir. Catalina Roman, dir. Ludvic Schibinschi, ed. Doinita Hutu, ed. Stefan Maria, ed. Cornelia Ionel, ed. Panfilia Puscasu, ed. Gabriela Vasiliu, ed. Dorica Morosanu, ed. Juscanu Aneta, ed. Alucai Crinuta, ed. Baltag Florica, ed. Munteanu Marioara, ed. Oniciuc Lacramioara, ed. Cotofrea Gabriela, ed. Paval Doinita.

Festivalul va fi prezentat de actrita Petronela Chiributa de la Teatrul Mihai Eminescu Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...