70 noi infectări Covid-19 la Botoșani. Opt localități sunt sub cod "roșu" iar comuna Nicșeni a ajuns la un indice de infectare de 7,23 la mia de locuitori

Nu mai puțin de 70 de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus au fost înregistrate în județul Botoșani în utimele 24 de ore.

Datele au fost făcute publice astăzi de Direcția de Sănătate Publică Botoșani, care a explicat că 25 dintre acestea sunt în municipiul reședință de județ, unde rata de infectare a ajuns la 3,556 a mia de locuitori.

Aceeași sursă a explicat că în prezent opt localități sunt sub cod roșu, dar, cu toate acestea indicele de infectare de la nivelul județului Botoșani nu a depășit 2,06 la mia de locuitori.

În prezent, conform datelor DSP Botoșani, sub cod roșu sunt orașul Săveni, cu 3,23 la mia de locuitori, comuna Manoleasa, cu 3,03 la mia de locuitori, Stăuceni cu 3,47 la mia de locuitori, comuna Mihai Eminescu, cu 3,63 la mia de locuitori, Sulița cu 3,99 la mia de locuitori, Știubieni cu 4,41 la mia de locuitori, Ripiceni cu 5,93 la mia de locuitori și comuna Nicșeni care a ajuns la un indice de infectare de 7,23 la mia de locuitori.

 

Spune-ne opinia ta