6 retineri in dosarul drogurilor, dupa perchezitiile de joi. Audierile continua!

6 retineri in dosarul drogurilor, dupa perchezitiile de joi. Audierile continua!

 Viorel Porumb  

In urma audierilor care au avut loc in cursul zilei de ieri, dar si in cursul noptii, dintre cei 22 de invinuiti, 6 au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de infractiunea de constituire a unui grup infractional organizat, procurare, detinere si vanzare de droguri de risc.

"Audierile continua si astazi. Pana in prezent au fost retinute 6 persoane", a declarat vineri dimineata procurorul Viorel Porumb, seful Biroului Teritorial DIICOT Botosani.

Joi au fost executate 15 perchezitii pe raza judetelor Botosani, Iasi, Vaslui, Neamt si Suceava, in cauza fiind cercetati 22 de invinuiti, pentru savarsirea infractiunii de constituire a unui grup infractional organizat, procurare, detinere si vanzare de droguri de risc si detinere de droguri de risc pentru consum propriu. In cauza sunt cercetate si alte 90 de persoane, cumparatori si consumatori.

Actiunea a fost coordonata de Biroul teritorial DIICOT Botosani.

Cele mai multe descinderi au avut loc in Iasi si Botosani. La Iasi, descinderile s-au derulat in complexul de camine studentesti din Tudor Vladimirescu, dar si in apartamentele si casele pe care studentii le aveau inchiriate.

Toti cei implicati in acest dosar au varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, fiind foarte multi tineri, in special studenti. Drogurile erau vandute in cluburi (si din Botosani), pe strada, dar foarte multe si in caminele studentesti.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
163

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...