500 de pachete de tigari si peste 70 de litri de alcool confiscate astazi in Piata Centrala!

500 de pachete de tigari si peste 70 de litri de alcool confiscate astazi in Piata Centrala!
Astăzi, în jurul orei 09.30, o patrulă mixtă de ordine publică (jandarm-poliţist) aflată în serviciu în zona Pieţii Centrale din municipiu a observat un autoturism în parcarea de la magazinul BIG, în interiorul căruia se puteau vedea mai multe pachete de ţigări şi sticle cu alcool.

Dându-şi seama că ţigările şi alcoolul erau destinate comercializării ilegale, jandarmul şi poliţistul din patrula mixtă au început să supravegheze discret maşina din parcare.

După aproximativ trei ore, în jurul orei 12.30, doi bărbaţi au deschis maşina încercând să plece din parcare dar imediat au fost opriţi de cei doi subofiţeri care le-au solicitat documente justificative pentru ţigările şi alcoolul pe care-l aveau în maşină.

În vederea continuării cercetărilor, cei doi au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Botoşani, unde s-a stabilit că U. Cornel, de 34 de ani, era proprietarul maşinii, iar ţigările şi alcoolul aparţineau amicului său P.Ovidiu, care nu a putut prezenta nici un act de provenienţă.

Jandarmii au ridicat în vederea confiscării cele 500 pachete de ţigări şi 77,5 litri de alcool, iar P.O a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1 ooo lei, pentru deţinere de produse fără documente de provenienţă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
28

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
110

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
116

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...