400 de invitati la un botez au dat o teapa de 33.000 de euro

400 de invitati la un botez au dat o teapa de 33.000 de euro
Un barbat de 29 de ani de origine romana a gasit o metoda inedita de a-i tepui pe administratorii unui restaurant de lux din Germania, producand o dauna de 33.000 de euro, scrie gandul.info.

Barbatul a facut o rezervare pentru o petrecere de botez la restaurantul de cinci stele Kempinski, situat in Gravenbruch, in apropiere de Frankfurt, platind un avans de 7.000 de euro. La ospatul care a avut loc pe 22 ianuarie s-au prezentat aproape 400 de invitati, care au mancat si au baut pe saturate.

Ospatul pantagruelic s-a incheiat brusc dupa servirea ultimul fel de mancare atunci cand, spre mirarea personalului de la local, "toti mesenii au iesit din cladire, navalind catre masini", potrivit sursei citate. Odata cu ei a disparut si organizatorul cumetriei, romanul de 29 de ani, care avea de achitat restul banilor pana 40.000 de euro, suma la care s-a ridicat nota de plata.

Administratorii localului au constatat ca numele sub care romanul facuse rezervarea era fals, asa ca au decis sa anunte politia, cu scopul de a recupera paguba, mai noteaza sursa. Dupa mai bine de o luna de cautari, anchetatorii au reusit sa dea de urma romanului pe care l-au arestat joia trecuta in apropiere de Frankfurt.

Acuzatul a refuzat sa stea de vorba cu anchetatorii, preferand sa lase acest lucru in sarcina avocatului sau. Potrivit sursei citate, romanul a declarat ca ii va despagubi pe proprietarii restaurantului, indiferent de pedeapsa pe care o va primi din partea politistilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
115

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
465

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...