22 de firme vor sa modernizeze Spitalul de Recuperare din Botosani!

22 de firme vor sa modernizeze Spitalul de Recuperare din Botosani!

 Spitalul de Recuperare  

Reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Recuperare "Sfantul Gheorghe" din Botosani, care va costa in jur de 4,3 milioane lei, fara TVA, a interesat destul de multe firme de construcatii, din toata tara, chiar si din strainatate.

Astfel, 22 de firme s-au inscris vineri la licitatia pentru executarea lucrarilor de constructii montaj la Ambulatoriul Integrat al Spitalului de Recuperare "Sfantul Gheorghe".

"S-au inscris 22 de firme care au depus documentatia inainte de termen. S-a procedat la verificarea existentei documentelor, daca exista documentele solicitate prin fisa de date achizitii, urmand sa fie verificate documentele de catre comisie, daca corespund cu cerintele de calificare din fisa de date achizitii, daca ofertele sunt conforme, daca respecta listele de cantitati. Dureaza, avand in vedere ca sunt 22 de firme, cel putin 3-4 saptamani, pentru evaluarea ofertelor. Firmele sunt venite din toata tara, din Baia Mare, din Pitesti, Suceava, Iasi, dar si din Italia, iar din Botosani sunt majoritatea firmelor care lucreaza cu contructii", a spus Adriana Zaiceanu, directorul general al Primariei Botosani.

Modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Recuperare "Sfantul Gheorghe" este finantat din trei surse, cea mai importanta sursa fiind Uniunea Europeana, care a contribuit cu suma de 5.143.134 lei, contributia Guvernului Romaniei fiind de 786.597 lei si contributia Consiliului Local Botosani de 121.000 lei.

Conform celor spuse de Gabriela Varzari, managerul Spitalului de Recuperare, reabilitarea consta in amenajarea ambulatoriului, modernizare, schimbarea tamplariei, izolarea termica, apa si canalizare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
460

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
149

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
422

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...