22-27 martie-Zilele Invatamantului Botosanean! VEZI programul

22-27 martie-Zilele Invatamantului Botosanean! VEZI programul
In perioada 22-27 martie va avea loc la Botosani cea de-a treia editie a Zilelor Invatamantului Botosanean.

Manifestarile vor debuta joi, pe 22 martie, la Inspectoratului Scolar Judetean, prin lansarea volumului “Harta scoalara a judetului Botosani", editia a III-a, in aceeasi zi urmand a avea loc si Intalnirea anuala a Consiliului Judetean Reprezentativ al Parintilor.

Vineri, incepand cu ora 09.00, va avea loc Conferinta Nationala “Formarea continua a profesorilor de limba romana in societatea cunoasterii", eveniment la care a fost invitat sa participe si ministrul educatiei.

“De joi pana sambata, inclusiv, pe taramul lui Eminescu, la Botosani, vom avea o conferinta nationala in cadrul unui proiect cu fonduri europene, un proiect legat de disciplina limba si literatura romana. Invitati vor fi reprezentanti de frunte ai Ministerului Educatiei si speram ca domniile lor sa onoreze invitatia noastra. De asemenea, vor participa reprezentanti din 12 judete, respectiv inspectori scolari, directori, profesori. Si din judetul Botosani participarea va fi destul de numeroasa, in jur de 200-250 de participanti", a spus Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Printre manifestarile ce vor avea loc in cadrul Zilelor Invatamantului Botosanean se numara si activitati de formare profesionala pentru cadrele didactice care predau la clasele simultane, concursuri judetene tematice pentru copiii prescolari, diseminare proiecte europene.

Vezi AICI programul!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
223

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
257

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
984

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...