200 de pensionari botosaneni, sarbatoriti de ziua lor!

200 de pensionari botosaneni, sarbatoriti de ziua lor!
1 octombrie marchează Ziua internaţională a persoanelor de vârsta a treia. În numele întregii Organizaţii a PDL Botoşani, ţinem să le mulţumim celor care înseamnă înţelepciunea, răbdarea, raţiunea şi munca unei vieţi întregi, că sunt alături de noi. Le transmitem, împreună cu urările de sănătate, respectul nostru şi întreaga consideraţie.

Ieri, 30 septembrie, aproximativ 200 de pensionari membri ai Partidului Democrat Liberal au avut parte de o surpriză, complice la aceasta fiind Biroul Municipal al Organizaţiei PDL Botoşani.



Pentru ei, membrii PDL au organizat la Restaurantul Lebăda o întâlnire, tocmai pentru ca pensionarii să se simtă cât mai bine.

"Este vorba de un gest firesc faţă de oamenii care acum, poate mai mult ca niciodată au nevoie de sprijinul nostru. Am considerat că este un gest normal să sărbătorim ziua internaţională a persoanelor de vârsta a treia", a declarat primarul Cătălin Flutur.

"Avem atât de puţine ocazii să celebrăm pe cei care au adus până aici România încât ne străduim să nu pierdem nici unul din aceste momente", a mai adăugat liderul judeţean al PDL.



Alături de acesta au mai fost prezenţi parlamentarii Cătălin Buhăianu şi Iacob Stelică Strugaru, membri ai Biroului Permanent Municipal şi Judeţean al PDL, conducerea Organizaţiei Persoanelor de Vâsta a treia.

"Mă bucur că am reuşit să organizăm acest eveniment, pentru că toţi invitaţii noştri de onoare s-au simţit foarte bine şi chiar îţi face o deosebită plăcere să-i vezi pe aceşti oameni care, pentru câteva ore au lăsat grijile acasă şi s-au simţit minunat", a adăugat Aristotel Samoilă, Preşedintele Organizaţiei Pensionarilor.


BIROUL DE PRESĂ
al PDL Botoşani


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
133

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
395

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
73

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...