200 de jandarmi botosaneni angrenati in misiuni la alegerile europarlamentare

 În perioada 5-7 iunie, 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor executa diferite misiuni specifice pentru buna desfăşurare a alegerilor europarlamentare din 7 iunie astfel:

-in zilele de 5, 6 iunie 2009, 19 jandarmi vor asigura paza buletinelor de vot pe timpul transportării acestora de la Instituţia Prefectului Judeţului Botoşani către sediile primăriilor din judeţ şi sectiile de votare din municipiul Botoşani.

-55 de jandarmi în ziua de 6 iunie incepând cu ora 18.00, vor executa misiuni de pază la sediul Biroului Electoral Judeţean şi la un număr de 88 de secţii de votare din municipiul Botoşani şi 25 localităţi din judeţ.

-duminică, 7 iunie, 55 de cadre vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul desfăşurării procesului de votare la sediul B.E.J. şi la alte 88 de secţii de votare.

- 88 de jandarmi vor asigura paza buletinelor de vot pe timpul transportării acestora de la secţiile de votare la sediul BEJ.

- 15 jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică în zona Instituţiei Prefectului - Teatrul Mihai Eminescu, pe durata sosirii buletinelor de vot din municipiu şi celelalte localităţi din judeţ care vor fi predate către B.E.J.

De asemenea, pentru buna desfăşurare a procesului de votare, I.J.J. Botoşani a luat măsura constituirii unor rezerve de intervenţie în municipiul Botoşani, Dorohoi şi Săveni pentru prevenirea comiterii eventualelor fapte antisociale.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
400

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...