180 de gradatii de merit vor fi acordate in acest an!

180 de gradatii de merit vor fi acordate in acest an!

 DANIEL BOTEZATU  

Botezatu: "Nu vom face grile de evaluare pentru cei cu parul blond sau negru, in mediul urban sau mediul rural, pentru ca metodologia nu o permite".

Circa 180 de gradatii de merit vor fi acordate in acest an, la nivelul judetului Botosani. Criteriile in baza carora se vor acorda gradatiile de merit vor fi aceleasi ca anul trecut, pana pe data de 11 aprilie cadrele didactice trebuind sa depuna dosarele la unitatile de invtamant, unde vor fi verificate, iar mai apoi vor fi transmise Inspectoratului Scolar Judetean.

In cursul zilei de miercuri va avea loc o comisie paritara, cu reprezentanti ai ISJ si ai Sindicatelor din invatamant, in care se vor stabilit grilele si punctajele de evaluare.

Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ, a spus ca vor fi aceleasi grile pentru toti profesorii, nu diferentiat pentru rural si urban, asa cum si-au manifestat dorinta unii lideri de sindicat.

"Suntem putin in afara graficului, dar vina nu este a noastra, abia vineri am primit ordinul de ministru prin fax. Nu vom face grile de evaluare pentru cei cu parul blond sau negru, in mediul urban sau mediul rural, pentru ca metodologia nu o permite. Fisa de evaluare va fi una si aceeasi pentru toate cadrele didactice, indiferent de mediul din care provin, de faptul ca sunt barbati sau femei", a spus Daniel Botezatu.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
127

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
484

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
192

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...