17-18 mai: IŞJ Botoşani organizează Târgul Liceelor şi Târgul Meseriilor!

Inspectoratul Şcolar Judeţean va organiza în perioada 17-18 mai, în sala de sport a Colegiului Tehnic "Gh. Asachi", Târgul Liceelor.

În premieră, în acest an, Târgul Liceelor va fi organizat concomitent Târgul Meseriilor.

Conducerea ISJ a luat decizia de a organiza aceste două târguri la Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" din raţiuni economice.

"Se va desfăşura atât târgul liceelor cât şi târgul meseriilor. Avem şi înscierea în învăţământul profesional după finalizarea clasei a VIII-a.
Am luat această hotărâre împreună cu o parte dintre colegii mei pentru a reduce costurile de participare ale unităţilor de învăţământ. Vin şi agenţi şi elevi care vor să se încrie la învăţământul profesional", a declarata Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Pe parcursul celor doua zile, elevii si parintii vor avea acces la informatii, actiuni de promovare, liceele botosanene prezentandu-si cu acest prilej oferta educationala, scolara si extrascolara.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

astăzi, 20:35

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...