16 ani de puscarie si daune de 65.000 de lei dupa ce a violat o batrana, care a murit la scurt timp!

16 ani de puscarie si daune de 65.000 de lei dupa ce a violat o batrana, care a murit la scurt timp!
Botoșăneanul de 25 de ani care în septembrie, anul trecut, a violat o femeie în vârstă de 72 de ani, bătrâna decedând ulterior, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Botoșani la 16 ani de închisoare.

De asemenea, Costel Grădinariu va trebui să plătească rudelor victimei, care s-au constituit părţi civile în dosar, câte 15.000 lei daune materiale şi 50.000 lei daune morale, dar şi 1.500 lei către stat cu titlul de cheltuieli judiciare.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Grădinariu Costel, de 25 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, comuna Coţuşca, judeţul  Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de viol cu moartea victimei.

S-a reţinut că, în ziua de 9 septembrie 2012, prin întrebuinţarea de violenţe, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale cu victima, în vârstă de 72 de ani, împotriva voinţei acesteia, provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa.

Femeia de 72 de ani, din localitatea Mihail Kogalniceanu, comuna Cotusca, l-a rugat pe Costel Grădinariu sa ii duca acasa, cu caruta, niste cumparaturi. Cand a ajuns acasa, batrana l-a platit pe tanar pentru osteneala si l-a cinstit cu cateva pahare de bautura, dupa care barbatul a luat-o la bataie, apoi a violat-o. A doua zi dimineata, o vecina a gasit-o pe femeie in casa si a sunat la 112. Batrana a povestit ce i s-a intamplat, agresorul fiind depistat de oamenii legii ascuns intr-un lan de porumb. Femeia a fost transportata la spital si apoi transferata la Iasi, unde a murit.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
193

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
717

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...