14 botosaneni au solicitat centrale termice de la Primarie!

Primaria municipiului Botosani a achizitionat 31 de centrale termice, in valoare de 50.000 lei, pentru persoanele care au iesit din zona unitara de incalzire.

Pana in prezent, la primarie au fost depuse 14 cereri in acest sens, urmand ca centralele sa fie impartite in functie de mai multe criterii, in acelasi sistem de distribuire a apartamentelor ANL. Este vorba despre proprietarii care s-au debransat de la Termica si care nu dispun de posibilitati financiare pentru alta forma de incalzire.

"Am achizitionat centralele termice, deja le avem in magazie, pentru persoanele care au iesit din zona unitara de incalzire. Vom face un punctaj dupa care sa fie centralele repartizate. Proprietarii vor trebui sa contribuie doar la cheltuielile pentru deschiderea gazului si pentru intocmirea dosarului necesar", a declarat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Proprietarii nu vor primi aceste centrale gratis, ci pe baza unui contract de comodat, botosanenii avand drept de folosire, cu posibilitatea ca centralele sa poata fi cumparate ulterior, in rate, de catre cei interesati.

Distribuirea centralelor termice se va face doar la cerere, prin depunerea unor dosare, in a caror evaluare se vor avea in vedere aceleasi criterii ca la acordarea locuintelor ANL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...