100 de intervenții ale pompierilor botoșăneni, în perioada 30 decembrie - 5 ianuarie!

100 de intervenții ale pompierilor botoșăneni, în perioada 30 decembrie - 5 ianuarie!
În perioada 30.12.2013 – 05.01.2014, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină în aproape 100 situaţii de urgenţă.

Este vorba despre zece incendii, o intervenţie pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu în urma producerii unui accident rutier, salvarea unei persoane rămasă captivă în locuinţă, descarcerarea unui bărbat dintr-un autoturism implicat într-un accident rutier, deblocarea unor uşi de acces în apartamente şi aproape 80 de intervenţii pentru acordarea primului ajutor medical.

În cinci situaţii, riscul generării unor evenimente grave a fost înlăturat până la sosirea echipajelor inspectoratului de către membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă.

Pe timpul intervenţiilor au fost salvate/asistate 81 de persoane (12 copii şi 69 de adulţi). Totodată, au fost salvate bunuri materiale în valoare de cca. 1.200.000 lei.

În urma situaţiilor de urgenţă s-au înregistrat pagube materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei.

În Noaptea de Revelion, au fost asigurate măsurile de prevenire a izbucnirii unor incendii în locaţiile unde au fost organizate jocuri de artificii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
130

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
163

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...