10 lucruri mai putin stiute despre Cezar Ouatu

10 lucruri mai putin stiute despre Cezar Ouatu
Reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, pe care il vedeti in seara aceasta, cu melodia It’s My Life, in finala Eurovision 2013, in localitatea suedeza Malmo, este surpriza cu care tara noastra spera sa obtina un loc pe podium.

Iata cateva lucruri despre el pe care poate nu le stiati…
 
1. S-a nascut intr-o familie de muzicieni, fiind fiul regretatului flautist Florian Ouatu, de la Filarmonica din Ploiesti. La doar 6 ani a invatat sa cante la pian, urmand un profil artistic. "La sase ani alergam pe holurile Filarmonicii, pentru simplul fapt ca tatal meu era flautist acolo si am crescut in acest spirit muzical de mic", declara Cezar in presa locala.

2. Dupa ce a emigrat in Italia, la 19 ani, urmarindu-si visul de a studia muzica, Cezar nu a avut o existenta deloc usoara. Pentru a se putea intretine pe timpul facultatii (Conservatorul din Milano), a lucrat intr-un supermarket, unde aranja marfa, si a vandut pizza.
 
3. Si-a descoperit vocatia de contratenor relativ tarziu si din intamplare, la 20 de ani, desi in tarile cu traditie in domeniu (Franta, Italia), acest talent se cultiva incepind cu varsta de 9-10 ani. Tatal lui Cezar si-a dat seama de talentul sau si l-a indemnat sa mearga la studii la Milano, unde a absolvit Conservatorul cu brio.
 
4. Are un frate mai mic, Darius, de care este foarte legat si pe care il ajuta foarte mult, de la moartea tatalui lor. Darius este pasionat de asemenea de muzica si studiaza percutia la Liceul de Arta din Ploiesti.
 
5. In ceea ce priveste zvonurile despre orientarea sa sexuala, Cezar a declarat foarte clar ca nu este gay, ci este "barbat 100%". Mai mult, de ceva vreme, desi cei doi nu au recunoscut oficial, zvonurile despre o presupusa relatie dintre el si Angela Gheorghiu par sa fie din ce in ce mai adevarate! Soprana a postat pe pagina sa de Facebook o multime de poze in care cei doi apar in ipostaze extrem de tandre!
 
6. Daca rochia cu care apare pe scena vi se pare ciudata, atunci trebuie sa stiti ca in 2011, Cezar a aparut pe scena… gol! El a interpretat rolul imparatului Nero din opera Agrippina a lui Handel si a avut cateva scene erotice alaturi de amanta sa de pe scena. Desi publicul a avut impresia ca cei doi sunt goi, in realitate acestia au purtat lenjerie intima de culoarea pielei.
 
7. Cantareata Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2013, a declarat ca, pentru ca nu poate vota pentru ea in celebra competitie, va vota pentru Cezar Ouatu (conform TVR). Alte celebritati care-l apreciaza si-l sustin pe Cezar: Andrea Bocelli, Nadia Comaneci, Angela Gheorghiu si Anastasia Soare.
 
8. Este extrem de increzator in talentul si norocul lui. "Cred in hipnoza vocii mele" si " Ma simt deja castigator" sunt numai cateva dintre declaratiile sale care confirma acest lucru.
 
9. In timpul liber, este pasionat de masini, condus, gastronomie si… muzica jazz.
 
10. Cunoscutul musician Vangelis a scris o piesa special pentru el, piesa care va fi lansata anul acesta.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
121

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
174

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...