1 Mai, la Botoşani: Grătare, bere şi multă voie bună! GALERIE FOTO

1 Mai, la Botoşani: Grătare, bere şi multă voie bună! GALERIE FOTO
Ziua Muncii a fost marcată, vineri, de sute de botoşăneni printr-o ieşire la iarbă verde, la un grătar. A devenit deja o tradiţie ca în această zi, zona de agrement de la Pacea să se anime, grătarele să sfârâie, iar muzica să răsune din difuzoare.

Încă de dimineaţă, câţiva tineri dornici de distracţie şi-au întins păturile sau chiar şi-au adus corturile şi s-au pus pe petrecut. Dacă unii au făcut grătarele pe care au pregătit micii, cârnăciorii sau cotletele, alţii au jucat table, cărţi sau badminton. Nu a lipsit bineînţeles berea.

Chiar dacă nu a fost vreme de plajă, mai mulţi botoşăneni s-au întins pe iarbă şi s-au bucurat de razele soarelui.

Spre amiază, zona unde Primăria a amplasat grătare şi mese cu bănci  s-a aglomerat, astfel că cei care au ajuns mai târziu au venit cu propriile grătare.

"Am profitat de faptul că este frumos afară şi am ieşit cu prietenii să mâncăm un mic, să bem o bere. Dacă tot nu am plecat la munte sau la mare, măcar să ne relaxăm şi să ne bucurăm de vremea frumoasă la iarbă verde", a spus unul dintre tinerii care era vineri la Pacea.

Din maşinile care erau parcate pe vechea şosea de centură răsuna muzică de toate felurile, adulţi şi copiii bucurându-se de această zi.

Şi în oraş terasele au fost luate cu asalt în special de tineri, iar cei mai norocoşi au profitat de minivacanţa de 1 Mai şi au plecat la munte, vineri dimineaţă spre Suceava plecând un număr mare de maşini.



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
198

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
96

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
104

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...