Vesti bune pentru Cristi Minculescu

 Vesti bune pentru Cristi Minculescu
Cristi Minculescu, solistul trupei Iris s-a intors ieri seara in Romania, iar vestile primite de la medici sunt incurajatoare. Comisia de medici care il supravegheaza in clinica din Germania a hotarat ca Rodica Minculescu, sotia artistului, este un donator compatibil, informeaza Realitatea Tv.

Acum trebuie stabilit insa daca operatia poate decurge fara probleme pentru donator, deoarece partea de ficat care urmeaza sa fie prelevata trebuie sa aiba 0,8% din greutatea corporala a primitorului. In consecinta, medicii trebuie sa analizeze daca transplantul se poate face fara nici un risc pentru sotia artistului, Rodica Minculescu.

Cei doi au facut mai multe analize si teste de compatibilitate, iar la inceputul saptamanii viitoare, medicii urmeaza sa dea verdictul final.

Daca acesta va fi unul favorabil pentru Minculescu, transplantul poate fi facut chiar in luna martie, dupa concertul Iris de la inceputul lunii. Cristi Minculescu are nevoie de un transplant de ficat, deoarece sufera de o boala genetica numita polichistica hepato-renala.

Sotia artistului a fost cea care s-a oferit sa-i doneze acestuia o parte din ficat. Cristi Miculescu s-a deplasat saptamana aceasta in Germania pentru analize privind boala hepatica de care sufera.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
99

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
166

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
841

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...