UPDATE Bărbat rămas captiv sub un mal de pământ, la Stăuceni! FOTO

 UPDATE Bărbat rămas captiv sub un mal de pământ, la Stăuceni! FOTO
Desfășurare impresionantă de forțe, la Victoria, comuna Stăuceni, pentru salvarea unui bărbat care a fost prins sub un mal de pământ.

Bărbatul, alături de alți muncitori, lucrau la săparea unui șant, pentru a îngropa niște conducte, iar la un moment dat a intrat în canal, dar din cauză că pământul este ud malul s-a surpat, acesta fiind prins sub pământ.

Bărbatul a rămas practic îngropat, doar capul mai rămânându-i afară.

Echipaje de pompieri, ambulanță și poliție s-au deplasat la fața locului, misiunea de salvare fiind în plină desfășurare.

Muncitorul este conștient, dar riscă oricând să intre în șoc hipotermic. 

UPDATE, ora 17.00: Dupa aproximativ doua ore, pompierii, ajutati de voluntarii pentru situatii de urgenta din localitatea Stauceni, dar si de sateni, au reusit sa il scoata pe barbatul in varsta de 53 de ani de sub malul de pamant. Acesta a fost preluat imediat de echipajul de Ambulanta si transportat la UPU pentru ingrijiri de specialitate. Victima este constienta si acuza dureri la piciorul stang. La fata locului au ajuns politistii criminalisti, care urmeaza sa stabileasca si conditiile in care a avut loc accidentul.







 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
151

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...