Un șofer care a șicanat în trafic un alt conducător auto, ARESTAT și acuzat de tentativă de omor! VIDEO

 Un șofer care a șicanat în trafic un alt conducător auto, ARESTAT și acuzat de tentativă de omor! VIDEO
Un bărbat care conducea o mașină de lux și a intrat intenționat într-o Dacia Logan, este oficial acuzat de tentativă de omor. Acesta a fost reținut de procurori în baza unor probe video.

Un şofer este acuzat de tentativă de omor după o şicanare în trafic. În urmă cu un an, bărbatul care conducea o maşină de lux a intrat într-o Dacie. Incidentul a avut loc în zona Băneasa. În urma şicanării, şoferul Daciei a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi a fost la un pas să se oprească într-un cap de pod. Cinci persoane, care se aflau în Dacie, au fost rănite, dar şi un pieton, anunta digi24.ro.

Şoferul din Bucureşti care a fost la un pas să producă o tragedie în trafic în zona Băneasa, a fost reţinut de procurorii Parchetului Capitalei. Acesta este acuzat de tentativă de omor, la opt luni de la producerea incidentului. A fost deranjat de şoferul unei dacii, ca atare a decis să îl scoată pur şi simplu pe acesta de pe carosabil. Avea 89 de kilometri pe oră şi l-a împins foarte aproape de piciorul unui pod. Anchetatorii au fost ajutaţi de imagini care au surprins momentul şi care demonstrează intenţia. Este vorba despre o schimbare de încadrare. Aceasta vine după o perioadă lungă de timp de la producerea accidentului, care a avut loc în vara anului trecut.

Explicaţia oferită de anchetatori este că, în această perioadă, au fost făcute multe expertize criminalistice, iar, astăzi, suspectul a fost chemat la Parchetul Capitalei pentru a fi audiat. Din informaţiile oferite la data respectivă, imediat după producerea accidentului, cei doi, victima şi suspectul nu s-ar fi cunoscut, în schimb ar fi existat o şicanare în trafic.

Acesta ar fi motivul pentru care şoferul suspect în acest caz ar fi intrat cu maşina în autoturismul Logan.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
96

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
309

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
650

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...