Un botoșănean a fost găsit decedat pe strada Primăverii

 Un botoșănean a fost găsit decedat pe strada Primăverii

Comercianții și trecătorii de pe Strada Primăverii, au observat, sâmbătă la amiază, trupul unui bărbat care zăcea întins între două chioșcuri stradale.

Inițial oamenii au crezut că acesta este adormit și au încercat să-l trezească. Aceștia l-au tras dintre chioșcurile între care era căzut, dar au observat că bărbatul nu mai respira și au apleat 112.

La fața locului au ajuns două echipaje de poliție și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță, însă nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului.

Bărbatul avea o locuință, dar făcea mai mult parte din rândul persoanelor străzii, acesta fiind un consumator împătimit de băuturi alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunicii din Botoșani care primesc doar 33 de lei pe zi după 40 de ani de muncă: „Rupem de aici, punem dincoace"

astăzi, 19:04
987

În luna ianuarie a anului 2022, valoarea pensiei minime a crescut la 1.000 de lei, oamenii find nevoiţi să trăiască cu 33 de lei pe zi chiar şi după 40 de ani de muncă.În nordul...

Virgil Ianțu, în lacrimi după monologul recitat din Eminescu de micul Rareș Prisacariu. „Noi când ne-am lăudat țara ultima dată?“ (video)

astăzi, 18:46
204

În ediția specială de 1 Decembrie a emisiunii „Copiii spun...“, Rareș, un băiețel de 7 ani din Botoșani, l-a emoționat profund pe moderator, cu un fragment din „Geniu pu...

Lidl își extinde rețeaua prin inaugurarea unui magazin în municipiul Botoșani

astăzi, 18:00
726

Lidl inaugurează un magazin în orașul Botoșani, pe data de 12 decembrie. Acesta este situat pe strada Șoseaua Iașului, nr. 29. Odată cu deschiderea magazinului, se creează peste 20 de noi...