Tinerii democrat liberali din Botoşani spun NU violenţei domestice

 Tinerii democrat liberali din Botoşani spun NU violenţei domestice
Deseori auzim că este urât să loveşti o femeie. Mai mult “ea nu trebuie atinsă nici măcar cu o floare. Din păcate, în România datele arată că femeile reprezintă 83% din cazurile de violenţă fizică în familie.

În aceste condiţii, este posibil ca fiecare dintre noi să cunoască cel puţin un caz de violenţă asupra unei femei.

Din acest motiv, tinerii din OT PDL Botoşani au dorit astăzi să atragă atenţia asupra acestui fenomen realmente îngrijorător.

“Cu regret o spun, în astfel de cazuri bărbaţii sunt cei care greşesc. Fiecare bărbat care loveşte o femeie ar trebui să se gândească că în locul femeii lovite ar putea fi mama lui, soţia lui, fiica lui sau orice altă fiinţă dragă. Dorim pe această cale să tragem un semnal de alarmă, să le transmitem bărbaţilor să fie mult mai atenţi cu femeile din jurul lor, a precizat Marius Buliga, preşedintele organizaţiei municipale a OT PDL Botoşani.

Cu această ocazie, tinerii democrat liberali au distribuit în municipiul Botoşani pliante şi le-au vorbit botoşănenilor despre importanţa stopării acestui fenomen.

“Nu sunt de acord cu astfel de gesturi. Bărbaţii trebuie să fie atenţi cu femeile, să ştie să le respecte. Eu nu sunt de accord cu violenţa de niciun fel, dar când vine vorba de femei, chiar că trebuie să fim atenţi.Legea trebuie să-şi spună cuvântul în cazul acestor bărbaţi , a declarat Dumitru Brânzei, unul dintre botoşănenii care au vorbit cu tinerii democrat liberali.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
45

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
51

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
34

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...