Situatie comica: Jurnalistii straini l-au confundat pe Basescu cu Boc, la Bruxelles!

 Situatie comica: Jurnalistii straini l-au confundat pe Basescu cu Boc, la Bruxelles!
Traian Basescu a fost confundat de catre jurnalistii straini, care l-au intampinat la inceputul intalnirii informale de la Bruxelles, pe tema crizei economice.

Presedintele Romaniei a fost apelat in mai multe feluri, numai ca jurnalistii au uitat ca functia "adevarata" a lui Basescu este de sef de stat, informeaza Realitatea Tv.

Jurnalistii straini l-au confundat cu primul-ministru si cu un simplu ministru al Guvernului Boc, jurnalistii apelandu-l cu "d-le prim ministru", respectiv "d-le ministru".

Traian Basescu a fost intrebat, de catre ziaristi, ce masuri va lua pentru a ajuta economia europeana. Raspunsul lui Basescu s-a bazat in totalitate pe oportunitatile pe care Europa ar putea sa le ofere Romaniei.

"Avem o multime de oportunitati sa sprijinim economiile noastre cu instrumentele create de Comisia Europeana", a raspuns Basescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuantumul indemnizației de șomaj, majorat la valoarea indicatorului social de referință

astăzi, 12:27
138

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată persoanelor cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an, acesta urmând...

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM în luna august este de 2,46%

astăzi, 11:58
36

La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani erau înregistrați 3.361 șomeri, din care 1.623 femei, rata ș...

(A) S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. – Abator Roma angajează fochist autorizat.

astăzi, 11:34
81

Salariul brut acordat este un salariu motivant, funcție de competențele și experiența profesională în domeniu.Se asigură transport din Mun. Botoșani și o masă la cantina societății....