Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Artistul, diagnosticat cu Covid-19, este intubat

 Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Artistul, diagnosticat cu Covid-19, este intubat

Nelu Ploieșteanu duce o luptă între viață și moarte. Artistul iubit de români este infectat cu Covid-19 și a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, în stare gravă.

Cântărețul este intubat cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Anunțul a fost făcut de Mara Bănică printr-un strigăt disperat pe rețelele de socializare.

Nelu Ploieșteanu este infectat cu Covid-19 și intubat la Spitalul Floreasca

Vedeta a mărturisit că starea de sănătate a celebrului artist nu este deloc una bună, mai ales după ce a refuzat inițial internarea în spital și a plecat pe propria semnătură cu febră mare. Medicii susțin că dacă ar fi rămas să primească îngrijirile necesare, boala nu ar fi avansat într-un stadiu atât de grav.

De asemenea, Mara Bănică a mai menționat faptul că Nelu Ploieșteanu este fumător înrăit, iar de-a lungul timpului s-a mai confruntat cu două pneumonii.

„Am fost șocată. Nelu era bine, nu se temea de virusul asta. Era la cămin. La spital avea simptome de COVID, l-au internat, l-au testat și la un moment dat au decis să îi facă și un tomograf. A refuzat. A ieșit în noaptea aia cu febră mare din spital, cu semnătură. S-a certat cu medicii, nu a vrut să rămână. Se datorează plecării din spital.

Când medicii dețin să te rețină acolo, e clar că nu e foarte bine. O noapte și o zi când el a stat acasă, avea nevoie de suport de oxigen. Medicii știu cel mai bine, a greșit nea Nelu.”, a spus Mara Bănică.

Mara Bănică, apel disperat pe Internet

De asemenea, anunțul inițial a venit noaptea trecută din partea vedetei, care a postat pe rețelele de socializare un mesaj îngrijorător. După ce a vorbit la telefon cu una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu, aceasta a aflat că artistul este într-o stare critică, iar medicii stresați și obosiți pe bună dreptate nu au luat încă legătura cu familia lui pentru a le oferi mai multe detalii.

Mara Bănică a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a atrage atenția medicilor de la spitalul unde este internat Nelu Ploieșteanu pentru a vorbit cu familia lui despre starea sa de sănătate și șansele de a se recupera. Fanii artistului au fost șocați de veste, la fel și cunoscuții lor, care toți se roagă acum pentru a se însănătoși.

„În urma cu două minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%.

Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta. In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca.

Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua. Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om. Va multumesc.”, este mesajul postat pe Mara Bănică pe Facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
40

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
10

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
99

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...