Guvernul vrea sa modifice Codul Muncii

 Guvernul vrea sa modifice Codul Muncii
Premierul Emil Boc a declarat astazi ca Executivul ia in calcul initierea unor discutii cu sindicatele si patronatele in vederea modificarii Codului Muncii, astfel incat documentul sa poata raspunde nevoilor unei economii aflate in perioada de criza.

"In privinta codului Muncii, o sa avem discutii cu sindicatele si patronatele, astfel incat actualul Cod al muncii sa poata raspunde si nevoilor unei economii aflate in perioada de criza", a declarat Boc, citat de NewsIn.

Premierul a precizat ca modificarile vor viza identificarea unor solutii care sa duca la mentinerea locurilor de munca si la facilitarea infiintarii unora noi.

Declaratia a fost facuta in contextul unei dezbateri pe tema crizei economice, organizata de Societatea Academica Romana. Problema a fost ridicata de unul dintre reprezentantii patronatelor, care a spus ca, in situatii de criza, nu poate fi utilizat doar "arsenalul" din perioadele economice stabile.

"Trebuie sa luam masuri caracteristice perioadei de criza", a spus acesta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
8

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
324

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
129

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...