Emil Boc a fost mijlocas la Dinamo

 Emil Boc a fost mijlocas la Dinamo
In copilarie, primul ministru Emil Boc a fost un mare pasionat de sport, el fiind jucator de baza al formatiei dinamoviste iar postul sau preferat era cel de mijlocas ofensiv.

"Era nervos pe teren daca nu i se dadea mingea si mai injura din cand in cand pentru ca nu-i placea ca echipa lui sa piarda. In afara fotbalului ii placea sa schieze pe pantele din Rachitele si sa joace oina", a declarat pentru Gardianul diriginta lui Emil Boc, Anca Viorica.

Profesoara povesteste ca mama premierului era ingrijorata ca fiul sau isi petrece mult timp jucand fotbal.

"A venit mama lui intr-o zi la mine sa se intereseze cum invata pentru ca tot timpul liber si-l dedica fotbalului. Am linistit-o pentru ca era un elev bun la invatatura, in special la istorie, harnic si respectuos, caruia ii placea sa citeasca. Era nebun insa dupa fotbal. Imi aduc si acum aminte cum spunea ca acela care are minge face echipa, asa ca o facea el, oricat era de mic", poveste diriginta. "Am jucat doi ani fotbal impreuna cu Emil Boc aici, in comuna. Era un foarte bun fotbalist, disciplinat pe teren si foarte corect, nu faulta aproape deloc. Cel mai mult ii placea sa fie mijlocas si sa dea goluri", a declarat si Mircea Sorin Suciu, primar comuna Margau.

Actualul prim-ministru nu indragea doar sportul cu balonul rotund.

"Iarna era pasionat de schi. Scoala noastra participase la cateva intreceri sportive, organizate de vanatorii de munte, astfel ca am primit cateva schiuri. Emil a profitat din plin si a invatat sa schieze pe dealurile din sat si mai ales pe o panta situata in spatele casei parintesti", a spus Anca Viorica.

Un alt sport practicat de primul-ministru in copilarie a fost meita - o varianta de oina.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
51

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
208

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
78

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...