Bicicletă furată, restituită de jandarmi proprietarului!

 Bicicletă furată, restituită de jandarmi proprietarului!
În seara zilei de miercuri, 3 august, comportamentul unui tânăr care avea asupra sa o bicicletă a dat de bănuit unui echipaj de jandarmi, acesta devenind agitat în momentul în care s-a "trezit" cu autovehiculul de patrulare lângă el și a încercat să părăsească zona în care se afla, respectiv intersecția străzilor Pod de Piatră și Dimitrie Negreanu din municipiul Botoșani.

De altfel, bărbatul în vârstă de 26 de ani este o cunoștință mai veche a oamenilor legii, fiind consumator de etnobotanice, iar în urmă cu nici trei săptămâni a mai fost prins o dată de jandarmi după ce a sustras o bicicletă, de această dată de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Bănuielile jandarmilor s-au confirmat, tânărul declarând, în cele din urmă, că a luat bicicleta cu o seară înainte de pe strada Aleea Călugăreni, profitând de faptul că ușa de intrare într-o scară de bloc era deschisă, cu toate că era prevăzută cu interfon și sistem de închidere automat.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe proprietar, acesta recunoscând bicicleta fiului său, dispărută cu o zi înainte.
    
Bicicleta a fost restituită proprietarului, iar tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, care vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea continuării cercetărilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
21

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
98

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1060

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....