ADRIAN TAPCIUC - Talentul straluceste si in provincie!

ADRIAN TAPCIUC - Talentul straluceste si in provincie!

 Adrian Tapciuc  www.protv.ro

Adrian Tapciuc face parte din generatia de tineri actori, specializat in universitatea bucuresteana. Daca de ani buni tinerii parasesc urbea, spre orase universitare din tara sau din strainatate, fara a se mai intoarce nici macar pentru a vizita Botosanii, Adrian Tapciuc a facut un lucru rar in ultimul deceniu: s-a intors in orasul natal, ca sa faca ce stie el mai bine: sa joace, sa uimeasca, sa bucure.

Absolvent din 2007 al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica, la clasa de Actorie a profesorilor Ion Cojar si Adrian Titieni, Adrian s-a facut remarcat inca din anii studentiei. In prezent se autodenumeste actor independent, colaborator al institutiilor teatrale si media din tara.

Botosanenii l-au putut vedea in rolul Fundulea, din spectacolul Visul unei nopti de vara, de William Shakespeare. In faza de proiect se afla rolul Brown, din spectacolul Opera de trei parale, de Bertold Brecht, la Teatrul Metropolis din Bucuresti.

Adrian Tapciuc a trecut, prin talent si spontaneitate, la statutul de vedeta PRO TV, inca din timpul studentiei avand propriile emisiuni la trustul media. Insa publicul larg l-a indragit in special pentru participarea sa la emisunea Dansez pentru tine.

Adrian Tapciuc are mult mai multe de spus. El poate fi, fara doar si poate, cel mai reusit exemplu de perspicacitate, intr-o lume dominata de sindromul provincialismului. Tapciuc demostreaza ca tanara generatie exista, va exista si, atentie, se va impune mult mai repede decat ar crede politicenii, baronii sau dinozaurii unui comunism inca prezent.

 www.stiri.botosani.ro intentioneaza sa va bucure sufletul, zilnic, cu oameni care, nefiind niciodata in ierarhiile false ale unei societati de consum, stralucesc tocmai prin modestie, discretie si calitatea unei vieti asumate.

Mai multe despre Adrian Tapciuc pe www.tapciuc.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
25

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
36

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
91

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...