Șfaiter e cu gândul la Europa League: "Nu vom spune NU"! Visul poate fi spulberat dacă Mediaș ratează Play-Off-ul!
SPORT

Din cauza situatiilor financiare ale echipelor CFR Cluj si Gaz Metan Medias, aflate in insolventa, FC Botosani poate spera ca va prinde locul 7 in clasament si inclusiv calificarea in preliminariile Europa League.

Șfaiter e cu gândul la Europa League: "Nu vom spune NU"! Visul poate fi spulberat dacă Mediaș ratează Play-Off-ul!

Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, a declarat la conferinta de presa de la finalul meciului cu Pandurii ca va face tot posibilul pentru ca echipa sa obtina licenta UEFA.

"Ne dorim sa prindem Europa League, cine nu-si doreste. Facem toate eforturile ca sa obtinem licenta UEFA. Nu este usor. Am obtinut si in ultimele doua sezoan licenta, am si participat intr-un sezon. Am acumulat experienta si sper ca jucatorii sa creasca de la meci la meci si sa nu fim nevoiti sa facem multe modificari. Mai avem jucatori tineri pe care ne putem baza pe ei, cum ar fi Fulop. Normal ca in fiecare pauza vrei sa te intaresti. Nu vom spune nu daca vom obtine calificarea in Europa League. Luam pas cu pas si daca va fi sa fie ne vom bucura cu totii.", a declarat Cornel Sfaiter.

Cu toate acestea, locul 7 in Liga 1 nu mai merge in Europa League daca Gaz Metan Medias rateaza calificarea in Play-Off.

Primele doua echipa din Liga 1 merg in preliminariile Champions League. Echipele de pe locurile 3 si 4 merg in preliminariile Europa League, dar si castigatoarea Cupei Romaniei, iar daca aceasta esta una dintre echipele calificale deja in Europa, se mai elibereaza si locul 5.

 

Spune-ne opinia ta