Sepsi continuă transferurile botoșănenilor. Leo Grozavu a fost prezentat oficial!

Sepsi continuă transferurile botoșănenilor. Leo Grozavu a fost prezentat oficial!

După ce ieri conducerea lui Sepsi a anunțat că Csaba Lazlo nu mai este antrenorul echipei din Sfântul Gheorghe, astăzi a fost prezentat noul tehnician, Leo Grozavu.

La Sepsi, Leo va colabora cu foștii săi elevi și colegi de la FC Botoșani: Cornel Șfaițer, Attila Hadnagy, Răzvan Tincu, Gabriel Vasvari, Radisav Dimitrov sau Istvan Fulop.

Csaba Lazlo va rămâne momentan directorul tehnic al echipei din Sfântul Gheorghe

„Am fost convins să accept în primul rând de tot ce se întâmplă în ultima perioadă la Sepsi. Mă refer la infrastructură, la stabilitate financiară, la lotul de jucători. Există toate ingredientele pentru a se face performanță. Clubul are parte de liniște. Aici n-am văzut ieșiri în decor. Fiecare își cunoaște foarte bine locul în societate.

 Lotul de jucători a fost unul dintre lucrurile care m-au convins. E un lot cu care se poate face mai mult în acest moment. E dificil să ne gândim la play-off, dar dacă n-aș visa înseamnă că n-ar trebui să fiu antrenor”, a declarat Leo Grozavu la prezentare.

Înainte de Sepsi, Grozavu a mai trecut și pe la echipe precum Petrolul Ploiești, Poli Timișoara sau Gaz Metan Mediaș, dar cele mai mari performanțe le-a obținut pe banca echipei FC Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BEJ a stabilit numărul minim de susținători pentru a candida la locale în Botoșani

astăzi, 18:33
12

Biroul Electoral de Circumscripţie Județean (BECJ) din Botoşani a stabilit, luni, numărul minim de susținători necesar pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile de președinte al Consili...

FC Botoșani, a cincea favorită a caselor de pariuri, la câștigarea campionatului

astăzi, 18:29
27

FC Botoșani este favorita cu numărul 5 din 16, pentru câștigarea campionatului în sezonul următor. Formația locală are o cota de 20.Pe prima poziție se clasează CFR Cluj, cu 2....

Schimb de ștafetă directorială în cadrul unui renumit colegiu din Botoșani

astăzi, 18:08
169

Directorul Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani, profesorul Ioan Huțanu, s-a pensionat după o activitate longevivă în cadrul unității de învățământ....