Rugbiștii naționalelor României și Spaniei, bătaie generală într-un club din Botoșani

Rugbiștii naționalelor României și Spaniei, bătaie generală într-un club din Botoșani

Șapte componenți ai celor două naționale de rugby, României și Spaniei, care s-au întâlnit pe Municipal sâmbătă la amiază, au mers aseară într-un club situat în zona Casei Sindicatelor din municipiul Botoșani.

La un moment dat, însă, după miezul nopții, între cele două grupuri a izbucnit un scandal monstru, pe fondul consumului de alcool și a unui schimb de replici mai acid între mai mulți jucători din ambele tabere.

Astfel, între patru români și trei spanioli a început un adevărat meci de box, aceștia împărțindu-și pumni și picioare cu nemiluita.

Bătaia putea degenera în foarte scurt timp între toți membrii grupurilor, astfel că agenții de securitate ai clubului au pulverizat o cantitate impresionantă de spray lacrimogen în club, reușind să îi despartă pe scandalagii, dar să și creeze panică între ceilalți clienții ai localului.

Oamenii de ordine au apelat și serviciul 112, la fața locului ajungând mai multe echipaje de poliție, însă conflictul se stinsese deja. Deși plini de sânge, sportivii au refuzat să meargă la Urgențe, aceștia mergând direct la hotelurile unde erau cazați, fiind informați și antrenorii lor.

Reprezentanții celor două echipe nu au putut încă fi contactați, însă aceștia au menționat că nu doresc să depună plângeri.

Se pare totuși că acest conflict a apărut după ce naționala de rugby a României, a învins categoric reprezentativa Spaniei, scor 24-7, pe municipalul de la Botoșani, sâmbătă, în preliminariile Campionatului Mondial.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
104

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
330

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
691

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...