Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, este operat astăzi, la București. "Mă voi întoarce pe teren mai puternic"

Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, este operat astăzi, la București. "Mă voi întoarce pe teren mai puternic"

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Răzvan Oaidă, va fi supus miercuri unei intervenţii chirurgicale, în Capitală, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Viitorul, din Liga 1.

"Sunt foarte optimist. Mă bucur că nu este ceva mai grav. Sunt pe mâini bune şi am oameni care mă susţin şi cărora le mulţumesc. Cu siguranţă, mă voi întoarce pe teren mai puternic", a declarat Răzvan Oaidă, pentru Telekom Sport.

Răzvan Oaidă, unul dintre jucătorii importanţi de la naţionala de tineret, s-a accidentat în meciul cu Viitorul, după o intrare prin alunecare a lui Bogdan Ţîru. În minutul 37, pe o încercare de contraatac, Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare. Însă fundaşul Viitorului l-a lovit puternic peste piciorul de sprijin şi Oaidă a început să ţipe de durere.

Mijlocaşul lui FC Botoşani n-a mai putut continua meciul şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. El a fost diagnosticat cu ruptură de maleolă şi nu va mai putea să joace în acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministrul Muncii: „Am început reorganizarea ANOFM. În maximum o lună trebuie să se vadă schimbările”

astăzi, 13:04

Reorganizarea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă a început, iar în maximum o lună ar trebui să se vadă schimbările, a anunţat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ...

Studenții botoșăneni se pot înscrie pentru experimentarea unui job în Germania. Care este oferta inclusă în program

astăzi, 12:34
38

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare...

Clienți ai benzinăriilor OMV și Petrom din Botoșani ar fi fost păcăliți să vireze bani către pretinse carduri Smart Diesel. Ce avertizează companiile

astăzi, 12:18
150

Benzinăriile Petrom și OMV atenționează clienții botoșăneni cu privire la o metodă de fraudare prin mail-uri false ajunsă în atenția conducerii, prin care se solicită virarea unor sum...