Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, este operat astăzi, la București. "Mă voi întoarce pe teren mai puternic"

Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, este operat astăzi, la București. "Mă voi întoarce pe teren mai puternic"

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Răzvan Oaidă, va fi supus miercuri unei intervenţii chirurgicale, în Capitală, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Viitorul, din Liga 1.

"Sunt foarte optimist. Mă bucur că nu este ceva mai grav. Sunt pe mâini bune şi am oameni care mă susţin şi cărora le mulţumesc. Cu siguranţă, mă voi întoarce pe teren mai puternic", a declarat Răzvan Oaidă, pentru Telekom Sport.

Răzvan Oaidă, unul dintre jucătorii importanţi de la naţionala de tineret, s-a accidentat în meciul cu Viitorul, după o intrare prin alunecare a lui Bogdan Ţîru. În minutul 37, pe o încercare de contraatac, Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare. Însă fundaşul Viitorului l-a lovit puternic peste piciorul de sprijin şi Oaidă a început să ţipe de durere.

Mijlocaşul lui FC Botoşani n-a mai putut continua meciul şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. El a fost diagnosticat cu ruptură de maleolă şi nu va mai putea să joace în acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul urmează să modifice în şedinţa de miercuri statutul prefectului

Marţi, 26 Ianuarie 2021
211

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de miercuri modificarea OUG 57/2019 privind Codul administrativ referitor la statutul prefectului şi subprefectului, aceste funcţii urmând să f...

Povestea cimitirului giganţilor de pe malul Prutului

Marţi, 26 Ianuarie 2021
755

Începuturile existenţei umane pe teritoriul de astăzi al României sunt demonstrate şi de o serie de fascinante vestigii vechi de peste 40.000 de ani, descoperite de arheologi pe teritor...

Amenzi de circa 18.000 de lei aplicate de jandarmi în acest weekend

Luni, 25 Ianuarie 2021
249

Misiunile executate în acest weekend de către jandarmii botoșăneni s-au finalizat cu aplicarea a 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18000 de lei.C...