Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, este operat astăzi, la București. "Mă voi întoarce pe teren mai puternic"

Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, este operat astăzi, la București. "Mă voi întoarce pe teren mai puternic"

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Răzvan Oaidă, va fi supus miercuri unei intervenţii chirurgicale, în Capitală, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Viitorul, din Liga 1.

"Sunt foarte optimist. Mă bucur că nu este ceva mai grav. Sunt pe mâini bune şi am oameni care mă susţin şi cărora le mulţumesc. Cu siguranţă, mă voi întoarce pe teren mai puternic", a declarat Răzvan Oaidă, pentru Telekom Sport.

Răzvan Oaidă, unul dintre jucătorii importanţi de la naţionala de tineret, s-a accidentat în meciul cu Viitorul, după o intrare prin alunecare a lui Bogdan Ţîru. În minutul 37, pe o încercare de contraatac, Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare. Însă fundaşul Viitorului l-a lovit puternic peste piciorul de sprijin şi Oaidă a început să ţipe de durere.

Mijlocaşul lui FC Botoşani n-a mai putut continua meciul şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. El a fost diagnosticat cu ruptură de maleolă şi nu va mai putea să joace în acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început lucrările de întreținere a gazonului pe Stadionul Municipal din Botoșani

astăzi, 18:54
63

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani a început lucrările de întreținere a gazonului de pe Stadionul Municipal, suprafață de joc pe care se va desfășura, peste c&ac...

Un botoșănean a ajuns cu pulsul aproape la zero, după ce a fost atacat de albine

astăzi, 18:40
190

Un bărbat de 63 de ani a ajuns la Urgenţe, după ce a fost la un pas de moarte din cauza albinelor.Botoşăneanul are mai mulţi stupi pe un teren din localitatea Orăşeni Vale, însă ac...

Două angajate și o beneficiară din două centre sociale din județ, depistate cu Covid-19

astăzi, 15:33
512

Două angajate ale centrelor de asistență socială din Suharău și din Mihăileni, din județul Botoșani, au fost diagnosticate cu Covid-19, vineri, respectiv sâmbătă dimineață. Mai mult...