Program demonstrativ de Taekwondo WTF! FOTO

Program demonstrativ de Taekwondo WTF! FOTO

Membrii clubului CS Real Taekwondo Team Botoşani au prezentat un program demonstrativ la data de 15 iulie 2017, ora 12.00 în Centrul Istoric al Municipiului Botoşani (vizavi de Monumentul Eroilor).

Acţiunea face parte dintr-un proiect finanţat de către Municipiului Botoşani și Consiliul Local Botoșani ce vizează promovarea sportului de performanță în rândul copiilor. În cadrul programului demonstrativ s-au prezentat tehnici de brațe și picioare specifice taekwondo-ului wtf, tehnici de lupta competițională, tehnici  de autoaparare dar și tehnici de precizie și măiestrie.

Este un proiect în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoşani și Consiliul Local Botoșani pentru descoperirea tinerelor talente şi pentru promovarea sportului de performanță. Acest proiect a început pe data de 27 mai 2017 şi se va încheia pe 06 decembrie 2017. Vom participa la mai multe acţiuni şi competiţii, vom promova municipiul Botoşani şi vom arăta tuturor sprijinul obținut din partea Municipiului Botoşani și al Consiliului Local Botoşani. Avem copii cu performanţe foarte bune atât pe plan naţional cât și internaţional dar și sportivi selecționați la loturile naționale.

În perioada 30 iulie – 06 august 2017 un lot de 45 de membri ai clubului (antrenori, instructori, tehnicieni, arbitri și sportivi)vor participa la „Stagiul Tehnic Național“ de Taekwondo WTF ce va avea loc în localitatea Eforie Sud, Constanța, seminar organizat de către Federația Română de Taekwondo WTF.

Programul demonstrativ din Centrul Istoric al Municipiului Botoşani dar și participarea la  „Stagiul Tehnic Național“ a fost și este posibilă datorită sprijinului Primăriei Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani în cadrul Proiectului de finanțare nerambursabilă pe anul 2017 „TAEKWONDO WTF - MINTE SĂNĂTOSĂ INTR-UN CORP  SĂNĂTOS. (Președinte-antrenor, Nicolae PASNICIUC)




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct din mașină, polițiștii locali din Botoșani au intensificat controalele înaintea Paștelui!

astăzi, 15:22
20

Polițiștii locali din Botoșani au identificat, în urma controalelor de săptămâna trecută, două persoane în parcarea supraterană de la Piața Centrală care ofereau spre v&aci...

„Semințele recunoștinței” plantate de elevi și persoane cu dizabilități din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:58
61

Două activități de suflet au avut loc în cursul zilei de luni la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani în cadrul unui proiect inițiat de preotul Ioan Iordachi...

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
144

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...