Primă pentru câștigarea campionatului, la FC Botoșani! "Putem să câștigăm titlul!"

Primă pentru câștigarea campionatului, la FC Botoșani! "Putem să câștigăm titlul!"

Calificați în Play-Off, elevii lui Marius Croitoru se gândesc deja la cupele europene. Și nu doar atât. Declarat noul căpitan al FC Botoșani, Rodriguez a declarat că le-a solicitat celor din conducere o primă pentru câștigarea campionatului.

„Eu sincer cred că putem chiar să câștigăm titlul. Suntem aproape. Au rămas surprinși cei din conducere, dar au timp 3 luni să pregătească prime pentru baieți”, a spus Rodriguez.

Mijlocașul argentinian a fost numit noul căpitan al echipei, iar Marius Croitoru a ținut să îi transmită câteva cuvinte, la conferința de presă.

„Vreau să te felicit pentru tot ce ai făcut pentru această echipă și meriți din plin să fii căpitanul echipe FC Botoșani. Eu îți mulțumesc din suflet”, i-a transmis Marius Croitoru lui Rodriguez.

Dacă nu ar exista ultima etapă, FC Botoșani ar intra în Play-Off cu 21 de puncte, iar liderul CFR va intra cu 25 de puncte. Totuși, în caz de egalitate de puncte, FC Botoșani ar fi avantajată deoarece CFR Cluj ar avea punctele aproximate (24,5 puncte).

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
150

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
93

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
113

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...