Primă pentru câștigarea campionatului, la FC Botoșani! "Putem să câștigăm titlul!"

Primă pentru câștigarea campionatului, la FC Botoșani! "Putem să câștigăm titlul!"

Calificați în Play-Off, elevii lui Marius Croitoru se gândesc deja la cupele europene. Și nu doar atât. Declarat noul căpitan al FC Botoșani, Rodriguez a declarat că le-a solicitat celor din conducere o primă pentru câștigarea campionatului.

„Eu sincer cred că putem chiar să câștigăm titlul. Suntem aproape. Au rămas surprinși cei din conducere, dar au timp 3 luni să pregătească prime pentru baieți”, a spus Rodriguez.

Mijlocașul argentinian a fost numit noul căpitan al echipei, iar Marius Croitoru a ținut să îi transmită câteva cuvinte, la conferința de presă.

„Vreau să te felicit pentru tot ce ai făcut pentru această echipă și meriți din plin să fii căpitanul echipe FC Botoșani. Eu îți mulțumesc din suflet”, i-a transmis Marius Croitoru lui Rodriguez.

Dacă nu ar exista ultima etapă, FC Botoșani ar intra în Play-Off cu 21 de puncte, iar liderul CFR va intra cu 25 de puncte. Totuși, în caz de egalitate de puncte, FC Botoșani ar fi avantajată deoarece CFR Cluj ar avea punctele aproximate (24,5 puncte).

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat: „Este posibil ca săptămâna viitoare să fie decisă prelungirea cu încă o lună a stării de urgenţă”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
1805

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că este foarte posibil ca starea de urgenţă decretată în contextul pandemiei de COVID-19 ...

Coronavirus: Bilanțul deceselor în România a ajuns la 146

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
644

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat șase noi decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. Este vorba despre trei persoane din Hunedoara, două din Suceava și unul din București, chia...

Al doilea oraș din țară care intră în carantină totală. „Vom permite doar transportul de marfă și aprovizionarea populației”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
630

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a anunţat că oraşul Ţăndărei intră în carantină totală, conform Ordonanţei Militare numărul 7. Decizia a fost luată în urma număr...