Oaidă a obținut transferul carierei, dar are un regret imens: "Îmi pare rău că nu sunt și eu acolo"

Becali a plătit pentru Oaidă 700.000 de euro, iar cei de la FC Botoșani au păstrat 15% dintr-un eventual transfer. Tânărul jucător a obținut transferul carierei, dar regretă că nu a putut participa și el la Euro 2019, cu echipa României U21.

Oaidă a obținut transferul carierei, dar are un regret imens: "Îmi pare rău că nu sunt și eu acolo"

Răzvan Oaidă (20 de ani) a fost transferat de Gigi Becali în iarnă, dar s-a alăturat lotului de la FCSB abia în vară. Oaidă a oferit primele declarații în calitate de jucător al FCSB, după antrenamentul de joi dimineață: ”Este o perioadă foarte aglomerată, dar benefică pentru noi. M-am integrat foarte bine, băieții sunt foarte ok, abia aștept să înceapă campionatul și meciurile”.

”Cum am mai spus, este o provocare pentru mine să joc la această echipă, un pas important în cariera mea și vreau să fac totul cât mai bine. Știm cu toții că la Steaua a fost și va fi mereu concurență. Încerc să dau sută la sută și să joc cât mai mult”. 

Jurnaliștii prezenți la baza de antrenament l-au întrebat pe tânărul jucător despre naționala mică și despre șansele noastre de a câștiga competiția: ”Mă bucur enorm pentru realizările lor. Am vorbit, i-am felicitat, i-am încurajat și înainte de meci. Îmi doresc să continue pe această linie, să nu se oprească aici, pentru că au potențial foarte mare și se vede că au un grup foarte unit. Îmi pare rău că nu sunt și eu acolo, am un oarecare regret, dar consider că Dumnezeu are un plan pentru fiecare și așa a fost să fie.”

În ceea ce privește drumul pe care FCSB îl are de parcurs pentru a ajunge în Europa League, Răzvan Oaidă este foarte încrezător: ”Avem un grup foarte bun, o echipă experimentată și cu siguranță vom merge să câștigăm. Pare accesibil turul trei, trebuie să avem încredere, personalitate și sigur va fi bine”.

Răzvan Oaidă are 20 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș central. Are un gol și o pasă de gol în cele 13 meciuri disputate în tricoul celor de la FC Botoșani, în acest sezon, scrie digisport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
15

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
487

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
894

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...