Moruţan a trăit coşmarul oricărui fotbalist! "N-am păţit niciodată aşa ceva. Pentru el nu e un lucru bun!"

Moruţan a trăit coşmarul oricărui fotbalist! "N-am păţit niciodată aşa ceva. Pentru el nu e un lucru bun!"

Olimpiu Moruţan a trecut la meciul cu Sepsi pentru a doua oară în acest sezon prin situaţia pe care lumea fotbalului o consideră cea mai umilitoare pentru un jucător: intrat pe teren din postură de rezervă, în minutul 18, mijlocaşul nu a prins finalul pe teren, fiind schimbat cu Florinel Coman, chiar la pauză.

O mai păţise o dată în acest sezon, în înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2,  când a intrat pe teren la pauză, dar a fost schimbat cu Rusescu în minutul 82, arata telekomsport.ro.

Dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua şi Steaua Roşie Belgrad, Miodrag Belodedici a vorbit despre situaţia lui Moruţan, precizând că el n-a fost pus niciodată de-a lungul carierei într-o astfel de postură. Belo spune că mijlocaşul de 19 ani e cu siguranţă într-un moment negru al carierei sale, dar îl sfătuieşte să facă tot ce ţine de el să depăşească acest impas.

Moruţan a ajuns la FCSB în vara lui 2018, după ce vicecampioana achitase la începtul anului 700.000 de euro pentru 80% din drepturile federative ale jucătorului. Ulterior, Becali a mai cumpărat 10% procente de la Botoşani pentru 400.000 de euro, astfel suma totală a mutării a ajuns la 1,1 milioane de euro, Botoşani urmând să mai încaseze 10% dintr-un viitor transfer.

"Nu, nu am păţit niciodată. Pentru el nu e un lucru bun. Antrenându-se în continuare, o să treacă peste asta. Ştiţi cum este, după ce faci un efort mare, te mai linişteşti, îţi mai pui gândurile în ordine. Moruţan o să meargă mai sus, sigur, pentru că e un băiat talentat. Trebuie să îşi ordoneze puţin jocul, pentru că face destul de multe greşeli acolo, la mijlocul terenului. Cred că nu au suportat (n.r. cei de la FCSB) greşelile pe care le face, dar o să îşi revină", spune Belodedici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pista de alergare a Stadionului Municipal se redeschide

astăzi, 15:16
281

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) din Botoșani a anunțat deschiderea pistei de alergare începând de marți, 2 iunie a.c.Aceasta va fi pusă la dipoziția publicu...

Program normal de funcționare a APIA, în sărbătorile legale de 1 și 8 iunie

astăzi, 15:09
83

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean  Botoșani aduce la cunoștința beneficiarilor de sprijin financiar că în zilele de sărbătoare legală ...

FOTO: Noi donații importante din partea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ​pentru „Mavromati”

astăzi, 15:04
264

Arhiepiscopia Iașilor, Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași au oferit Spitalului de Urgență Mavromati Botoșani aparatură medicală în valoare de peste 19000 de lei, c...