Moruţan a trăit coşmarul oricărui fotbalist! "N-am păţit niciodată aşa ceva. Pentru el nu e un lucru bun!"

Moruţan a trăit coşmarul oricărui fotbalist! "N-am păţit niciodată aşa ceva. Pentru el nu e un lucru bun!"

Olimpiu Moruţan a trecut la meciul cu Sepsi pentru a doua oară în acest sezon prin situaţia pe care lumea fotbalului o consideră cea mai umilitoare pentru un jucător: intrat pe teren din postură de rezervă, în minutul 18, mijlocaşul nu a prins finalul pe teren, fiind schimbat cu Florinel Coman, chiar la pauză.

O mai păţise o dată în acest sezon, în înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2,  când a intrat pe teren la pauză, dar a fost schimbat cu Rusescu în minutul 82, arata telekomsport.ro.

Dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua şi Steaua Roşie Belgrad, Miodrag Belodedici a vorbit despre situaţia lui Moruţan, precizând că el n-a fost pus niciodată de-a lungul carierei într-o astfel de postură. Belo spune că mijlocaşul de 19 ani e cu siguranţă într-un moment negru al carierei sale, dar îl sfătuieşte să facă tot ce ţine de el să depăşească acest impas.

Moruţan a ajuns la FCSB în vara lui 2018, după ce vicecampioana achitase la începtul anului 700.000 de euro pentru 80% din drepturile federative ale jucătorului. Ulterior, Becali a mai cumpărat 10% procente de la Botoşani pentru 400.000 de euro, astfel suma totală a mutării a ajuns la 1,1 milioane de euro, Botoşani urmând să mai încaseze 10% dintr-un viitor transfer.

"Nu, nu am păţit niciodată. Pentru el nu e un lucru bun. Antrenându-se în continuare, o să treacă peste asta. Ştiţi cum este, după ce faci un efort mare, te mai linişteşti, îţi mai pui gândurile în ordine. Moruţan o să meargă mai sus, sigur, pentru că e un băiat talentat. Trebuie să îşi ordoneze puţin jocul, pentru că face destul de multe greşeli acolo, la mijlocul terenului. Cred că nu au suportat (n.r. cei de la FCSB) greşelile pe care le face, dar o să îşi revină", spune Belodedici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bronz la Olimpiada Internaţională de Matematică, obținut de micul Dexter din Botoșani

astăzi, 11:51
272

O performanţă ce face cinste părinţilor Dana şi Gabriel Cardaş, Colegiului Naţional „A.T.Laurian”, profesorului său de matematică, Liliana Tomiţă, Botoşanilor şi Românie...

Planeta clocotește! Mii de persoane au fost evacuate după ce vulcanul Ubinas din Peru a început să erupă!

astăzi, 11:48
83

Autorităţile din Peru au evacuat mii de persoane care locuiesc în apropierea unui vulcan din sudul ţării, după ce acesta a început vineri să erupă, a anunțat Euronews.Institutu...

Statul acordă 15.000 euro nerambursabili pentru dezvoltarea exploataţiilor agricole mici!

astăzi, 11:18
91

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a anunat lansarea sesiunii de primire a solicitărilor de finanţare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submăsura 6.3 din Programul Naţional de ...