Mare meci mare pe Municipalul de la Botoșani: “Stejarii" vor să bată naționala Spaniei

Mare meci mare pe Municipalul de la Botoșani: “Stejarii" vor să bată naționala Spaniei

Echipa națională de rugby a României va juca astăzi pe Municipalul de la Botoșani un meci foarte important împotriva naționalei Spaniei, meci în cadrul Rugby Europe Championship.

Federația Română de Rugby a decis ca ambele partide cu Spania și Belgia, de astăzi, 22 februarie, dar și cel de pe 14 martie, să se dispute pe Municipalul Botoșănean, asta după ce, acum un an, aceiași echipă națională se duela cu Rusia și Germania, tot aici, la Botoșani.

Primiți cu căldură de suporterii botoșăneni, "Stejarii" au revenit pentru meciurile din etapele a II-a și a II-a din cadrul Rugby Europe Championship, iar echipa antrenată de Andy Robinson, va juca începând de la ora 15.00.

În această competiție, România joacă al treilea său meci, după ce primele două, cel cu Georgia și cel cu Portugalia, au fost pierdute.

România este pe locul 5 în grupă, cu doua înfrângeri, cu Georgia și Portugalia. În ediția, precedentă, România a terminat pe locul 3 în grupă, după ce a obținut două victorii pe municipal.

Accesul publicului la meciul “Stejarilor" este gratuit, iar la stadion și-au anunțat participarea o mulțime de botoșăneni.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrânii unei comune din Botoșani primesc, zilnic, mâncare caldă oferită de Primărie

astăzi, 18:05
90

Persoanele vârstnice din comuna Drăguşeni din judeţul Botoşani primesc zilnic, pe perioada stării de urgenţă, câte o porţie de mâncare caldă din partea autorităţilor local...

Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare mai mult timp

astăzi, 17:44
273

Un anunț de maximă importanță pentru români, o estimare venită de la Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie. În direct la Digi24, acesta a precizat...

Parcuri de joacă închise și scări de bloc dezinfectate de DSPSA

astăzi, 17:35
67

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a dispus închiderea tuturor parcurilor de joacă pentru copii de pe raza orașului de Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA)...