Maratonul Nordului 2019: până când au loc înscrierile online

Maratonul Nordului 2019: până când au loc înscrierile online

Înscrierile online pentru participarea la Maratonul Nordului au loc până pe 31 iulie a.c., ora 23:59.

"Vom decide dacă se mai acceptă înscrieri în ziua startului, pentru fiecare dintre cele două competiții", au adăugat organizatorii.

Destinat amatorilor și sportivilor profesioniști, acest proiect ajunge în locuri din nordul extrem al României, prin cele două competiții ale sale: Maratonul Nordului MTB (ciclsim ) și Maratonul Nordului Teioasa Trail (trail running).

Maratonul Nordului MTB este organizat de Asociația Club Sportiv Nord, în parteneriat cu Primăria Comunei Pomârla și Federația Română de Ciclism. Face parte din festivalul Zilele Nordului. 

Din 2019, Maratonul Nordului MTB face parte din circuitul Cupa Moldovei MTB, care, după cele nouă etape ale sale, va premia campionii Moldovei la mtb, feminin și masculin.

Maratonul Nordului Teioasa Trail este o competiție de alergare trail marca Maratonul Nordului, deschisă oricărui alergător profesionist sau amator, înregistrat sau nu într-un club de atletism, care se prezintă cu un minimum de echipament și experiență, cunoștințe în domeniu și cu o stare de sănătate care să-i permită efortul fizic.

Maratonul Nordului Teioasa Trail este organizat de Asociația Club Sportiv Nord, în parteneriat cu Primăria Orașului Darabani. Face parte din festivalul Zilele Nordului, organizat de Asociația Nord.

Înscriere și regulament, aici: https://www.maratonulnordului.ro/fisa-participare-2018/#.XSWkVLdI6DY

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe drumul Manoleasa-Săveni: O femeie a fost rănită

astăzi, 18:07
68

Luni, 14 octombrie a.c., un bărbat de 54 de ani, din judeţul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional DN29, direcţia de deplasare Manoleasa-Săveni, a pierdut control...

Bărbat găsit decedat într-un cartier din Botoșani

astăzi, 17:58
186

Duminică, 13 octombrie a.c., în jurul orei 07:50, în timpul efectuării activității de patrulare pe Aleea Parcul Tineretului nr. 2 din municipiul Botoșani, polițiștii locali au ...

Zeci de amenzi după o razie a polițiștilor în magazinele din Darabani!

astăzi, 15:55
88

O razie făcută de polițiști la magazinele din Darabani s-a lăsat cu zeci de amenzi aplicate proprietarilor, dar și cu mai multe bunuri confiscate.La data de 13.10.2019, poliţiştii din cadr...