Maratonul Nordului 2019: până când au loc înscrierile online

Maratonul Nordului 2019: până când au loc înscrierile online

Înscrierile online pentru participarea la Maratonul Nordului au loc până pe 31 iulie a.c., ora 23:59.

"Vom decide dacă se mai acceptă înscrieri în ziua startului, pentru fiecare dintre cele două competiții", au adăugat organizatorii.

Destinat amatorilor și sportivilor profesioniști, acest proiect ajunge în locuri din nordul extrem al României, prin cele două competiții ale sale: Maratonul Nordului MTB (ciclsim ) și Maratonul Nordului Teioasa Trail (trail running).

Maratonul Nordului MTB este organizat de Asociația Club Sportiv Nord, în parteneriat cu Primăria Comunei Pomârla și Federația Română de Ciclism. Face parte din festivalul Zilele Nordului. 

Din 2019, Maratonul Nordului MTB face parte din circuitul Cupa Moldovei MTB, care, după cele nouă etape ale sale, va premia campionii Moldovei la mtb, feminin și masculin.

Maratonul Nordului Teioasa Trail este o competiție de alergare trail marca Maratonul Nordului, deschisă oricărui alergător profesionist sau amator, înregistrat sau nu într-un club de atletism, care se prezintă cu un minimum de echipament și experiență, cunoștințe în domeniu și cu o stare de sănătate care să-i permită efortul fizic.

Maratonul Nordului Teioasa Trail este organizat de Asociația Club Sportiv Nord, în parteneriat cu Primăria Orașului Darabani. Face parte din festivalul Zilele Nordului, organizat de Asociația Nord.

Înscriere și regulament, aici: https://www.maratonulnordului.ro/fisa-participare-2018/#.XSWkVLdI6DY

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au schimbat foaia. ANSVSA revine: Nu mai e necesară prezența medicului la tăierea porcului de Crăciun!

Vineri, 22 Noiembrie 2019
349

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a revenit cu o nota și precizează acum că medicii veterinari NU mai trebuie sa fie prezenți în gospod...

Galerie foto inedită: „Un pact verde pentru Europa”, concurs pe internet între cei mai talentați și responsabili liceeni

Vineri, 22 Noiembrie 2019
304

În cadrul activităților prilejuite de Săptămâna ”Școala altfel”, la Colegiul Economic „Octav Onicescu” din Botoșani, au avut loc o dezbatere și un concurs de afișe pe tema: „Stop ...

Un bărbat a fost călcat de vacă și a încercat să se trateze cu lapte și miere

Vineri, 22 Noiembrie 2019
669

Un bârbat în vârstă de 41 de ani a ajuns, joi, la Unitatea de Primiri Urgențe, din cauza unei fracturi și a unei infecții care îi afecta întregul organism. Ceea ...