Maratonul Nordului 2019: până când au loc înscrierile online

Maratonul Nordului 2019: până când au loc înscrierile online

Înscrierile online pentru participarea la Maratonul Nordului au loc până pe 31 iulie a.c., ora 23:59.

"Vom decide dacă se mai acceptă înscrieri în ziua startului, pentru fiecare dintre cele două competiții", au adăugat organizatorii.

Destinat amatorilor și sportivilor profesioniști, acest proiect ajunge în locuri din nordul extrem al României, prin cele două competiții ale sale: Maratonul Nordului MTB (ciclsim ) și Maratonul Nordului Teioasa Trail (trail running).

Maratonul Nordului MTB este organizat de Asociația Club Sportiv Nord, în parteneriat cu Primăria Comunei Pomârla și Federația Română de Ciclism. Face parte din festivalul Zilele Nordului. 

Din 2019, Maratonul Nordului MTB face parte din circuitul Cupa Moldovei MTB, care, după cele nouă etape ale sale, va premia campionii Moldovei la mtb, feminin și masculin.

Maratonul Nordului Teioasa Trail este o competiție de alergare trail marca Maratonul Nordului, deschisă oricărui alergător profesionist sau amator, înregistrat sau nu într-un club de atletism, care se prezintă cu un minimum de echipament și experiență, cunoștințe în domeniu și cu o stare de sănătate care să-i permită efortul fizic.

Maratonul Nordului Teioasa Trail este organizat de Asociația Club Sportiv Nord, în parteneriat cu Primăria Orașului Darabani. Face parte din festivalul Zilele Nordului, organizat de Asociația Nord.

Înscriere și regulament, aici: https://www.maratonulnordului.ro/fisa-participare-2018/#.XSWkVLdI6DY

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Dragobete

Vineri, 5 Iunie 2020
287

O altă zi, o altă poezie. S-a lăsat seara, așa că a venit din nou timpul să publicăm o poezie venită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. DRAGOB...

Spitalul Municipal din Dorohoi are un nou manager

Vineri, 5 Iunie 2020
524

Spitalul Municipal Dorohoi are un nou manager. După ce medicul Bogdan Anton și-a dat demisia săptămâna trecută, locul acestuia a fost luat de un alt medic.Este vorba despre chirurgul Va...

Dacă mergeți la copii sau la muncă: de luni, cetățenii care ajung în Marea Britanie vor intra direct în carantină. 14 zile

Vineri, 5 Iunie 2020
504

BBC a anunțat că oricine ajunge în Marea Britanie va sta în carantină timp de două săptămâni, iar măsura se va aplica începând de luni.Pasagerii care sosesc &i...