Mai bine mai târziu decât niciodată: Croitoru începe curățenia la FC Botoșani. „Nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal”

Mai bine mai târziu decât niciodată: Croitoru începe curățenia la FC Botoșani. „Nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal”

FC Botoșani se va despărți în această iarnă de mai mulți jucători. Antrenorul Marius Croitoru este nemulțumit de rezervele din lot și în special de jucătorii care au evoluat în cupă, la Clinceni.

Tehnicianul botoșănean nu a trecut foarte ușor peste eliminarea cu optimile Cupei României, în fața unei echipe modeste.

Nu este posibil să ai șapte-opt jucători care nu au jucat aproape deloc și să alerge mai mul jucătorii care au jucat cu trei zile înainte. Le-am spus clar că singura lor obligație este atitudinea. Ceea ce înseamnă rezultate, este responsabilitatea mea. Ei nu au decât obligația să dea totul pe teren. Nu sunt de acord să mă bată o echipă, fără să facă nimic. Cei care își permit luxul de a sta pe teren atunci când intră, vor avea de suferit. O să vedeți pe viitor. Plus campania din iarnă. Pe mulți nu o să-i mai regăsiți în lotul nostru. Nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal”, a spus Marius Croitoru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Mavromati” a scos la concurs două posturi

astăzi, 18:21
85

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” organizează concurs pentru ocuparea a două funcții contractuale vacante, pe durată nedeterminată.Mai exact, unitatea angajeaz...

(P) Comunicat PSD: Marius Budăi: „Iohannis a fugit 5 ani de zile de botoșăneni! Acum fuge de orice dezbatere în fața botoșănenilor și a tuturor românilor pe care prin Constituție îi reprezintă!”

astăzi, 18:13
29

Deputatul social-democrat Marius Budăi a declarat, marți, că fuga candidatului Klaus Iohannis de orice dezbatere electorală demonstrează disprețul președintelui în funcție față de...

Începe valul traseismului. Un lider Pro România din Botoșani trece la PNL, la nici 48 de ore de la desemnarea lui Iohannis drept câștigător detașat al turului întâi de prezidențiale

astăzi, 18:07
177

Un lider al organizației județene a PRO România părăsește partidul și trece la PNL, la nici 48 de ore de la desemnarea candidatului liberal drept câștigător detașat al turului &ic...