Mai bine mai târziu decât niciodată: Croitoru începe curățenia la FC Botoșani. „Nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal”

Mai bine mai târziu decât niciodată: Croitoru începe curățenia la FC Botoșani. „Nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal”

FC Botoșani se va despărți în această iarnă de mai mulți jucători. Antrenorul Marius Croitoru este nemulțumit de rezervele din lot și în special de jucătorii care au evoluat în cupă, la Clinceni.

Tehnicianul botoșănean nu a trecut foarte ușor peste eliminarea cu optimile Cupei României, în fața unei echipe modeste.

Nu este posibil să ai șapte-opt jucători care nu au jucat aproape deloc și să alerge mai mul jucătorii care au jucat cu trei zile înainte. Le-am spus clar că singura lor obligație este atitudinea. Ceea ce înseamnă rezultate, este responsabilitatea mea. Ei nu au decât obligația să dea totul pe teren. Nu sunt de acord să mă bată o echipă, fără să facă nimic. Cei care își permit luxul de a sta pe teren atunci când intră, vor avea de suferit. O să vedeți pe viitor. Plus campania din iarnă. Pe mulți nu o să-i mai regăsiți în lotul nostru. Nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal”, a spus Marius Croitoru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Aleargă caii iubirii

Marţi, 28 Ianuarie 2020
200

Ca de obicei, publicăm astăzi  încă o poezie găsită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Aceasta a fost trimisă de Fănică Bulgariu. Vă dorim lectură plăcută.ALEARGĂ&nb...

Specialii nu se lasă! Curtea Supremă se pregăteşte să sesizeze CCR pentru eliminarea pensiilor speciale ale magistraţilor!

Marţi, 28 Ianuarie 2020
269

Şefii instanţei supreme au decis convocarea Secţiilor Unite pentru ziua de miercuri, unde urmează să se voteze dacă ÎCCJ va sesiza Curtea Constituţională cu privire la legea prin care au...

Accident soldat cu avarierea a două autoturisme, în intersecția de la Luceafărul. Șoferul vinovat s-a ales cu suspendarea permisului

Marţi, 28 Ianuarie 2020
609

Un accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme a avut loc, marți seară, în intersecția de la Luceafărul, din municipiul Botoșani.Potrivit unor surse din anchetă, un bărbat...