Jucătorii străini din FC Botoșani vor să meargă la familiile lor. Croitoru: „Există posibilitatea să nu se mai poată întoarce”

Jucătorii străini din FC Botoșani vor să meargă la familiile lor. Croitoru: „Există posibilitatea să nu se mai poată întoarce”

Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat la Telekom Sport că unii dintre jucătorii străini de la FC Botoşani, care nu au familiile alături de ei în România, vor să plece la familiile lor cu orice risc. Conducerea clubului aşteaptă decizia UEFA pentru a hotârî ce vor face mai departe.

Coronavirusul i-a speriat pe fotbaliştii străini de la FC Botoşani. Virusul COVID-19 s-a răspândit în toată lumea, după ce a pornit din China, iar străinii de la FC Botoşani vor să plece din România pentru a fi alături de familiile greu încercate. UEFA urmează să organizeze o teleconferinţă prin care să hotărască ce se va întâmpla cu fotbalul în următoarele luni, iar tocmai după aceea vor decide şi cei de la FC Botoşani dacă le dau drumul fotbaliştilor.

„Am hotărât să luăm şi noi o hotărâre după ce se va hotărî marţi. Acea teleconferinţă cu toate federaţiile. Sunt foarte mulţi cu familiile aici şi au hotărât să rămână pe loc, iar cei care nu au familiile, patru-cinci jucători, care vor să plece cu orice risc. Le-am explicat ce presupune plecarea lor peste hotare. Există posibilitatea ca jucătorii care se juc în zonele roşii să nu se mai poată întoarce, iar atunci când o vor face să stea şi 14 zile în carantină”, a spus antrenorul formaţiei botoșănene.

Croitoru a vorbit şi despre ce scenariu ar fi mai convenabil pentru terminarea Ligii 1, în cazul în care va decide să nu se mai joace fotbal deloc în următoarele luni. 

„Noi, din partea superioară, în afară de cei care au o dorinţă enormă de a juca în cupele europene, suntem puţin mai aşezaţi, dar cei de la retrofgradare privesc lucrurile altfel. Ţinând cont de logica 26 de etape tur-retur, mi se pare o idee ok. E o logică pentru că s-au jucat tur-retur 26 de etape, cu 14 echipe,. Sunt de acord doar din acest punct de evdere, mă pun în locul echipelor care-s la retrogardare şi fiecare şi-a făcut calculele ei”, a spus Marius Croitoru, la Telekom Sport.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

65 de candidaţi s-au înscris pentru posturile de asistenţi medicali la Spitalul Județean Mavromati ca să lupte cu Covid - 19

astăzi, 20:19
803

Reprezentanții Spitalului Județean Mavromati au scos la concurs 20 de posturi de asistenţi medicali debutanţi, cu postliceală, 20 de infirmieri şi cinci îngrijitori.Ceea ce a atras do...

Efectele nevăzute ale izolării. Violență domestică în creștere, dar mai puțin semnalată. „Cum să sun la ambulanță, când la spital sunt cazuri de coronavirus?”

astăzi, 19:08
386

Nu există niciun manual care să le spună guvernanților ce consecințe vor avea măsurile de carantină și izolare. Liniștea, străzile goale, viețile puse pe pauză amenință nu doar cu un val...

Dosarul medicului infectat cu Covid, care și-a sfidat colegii din Spitalul Județean, a fost preluat de Parchet

astăzi, 18:44
1597

Miercuri, 8 aprilie a.c., Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoşani a preluat dosarul penal privind infracţiunea de „zădărnicirea combaterii bolilor”, referitor la un m...