INCREDIBIL! Arbitrul meciului Amkar - FC Botosani ar fi roman, dar oficialii celor doua echipe credeau ca e bulgar...sau turc! VIDEO
SPORT

Patru arbitri români s-ar fi dat cetăţeni ai altor ţări (Slovenia, Turcia şi Bulgaria), la mai multe meciuri amicale disputate de echipele din Liga 1 în Cipru şi Turcia. Unul dintre ei a arbitrat meciul dintre FC Botosani si rusii de la Amkar. A dictat doua penalty-uri si a repetat unul.

INCREDIBIL! Arbitrul meciului Amkar - FC Botosani ar fi roman, dar oficialii celor doua echipe credeau ca e bulgar...sau turc! VIDEO

   Foto: amkar.org

3 arbitri activi și unul retras, toți români, s-au dat drept sloveni, turci sau bulgari și au luat decizii incredibile în meciuri amicale disputate de echipe românești în Cipru și Turcia! Federbet, agenția mondială de monitorizare a pariurilor, reclamă modificări nefirești ale cotelor la partide în care au evoluat Astra, CFR, Pandurii și Botoșani.

Astra a pierdut cu polonezii de la Pogon Szczecin, 3-1. De data asta, arbitrii au intrat în pâine. În prima repriză, la scorul de 0-0, centralul a acordat un penalty șocant pentru Astra la un corner. Pe imagini nu se vede nicio infracțiune în careu. Ciudat, însă, Săpunaru a pasat la portar de la 11 metri!

Arbitrul a dictat repetarea, spre surpriza celor prezenți pe stadionul din Paphos, însă Daniel Niculae a tras pe lângă poartă! Impresia clară a fost că fotbaliștii Astrei au vrut să rateze. Săpunaru și Niculae nu au putut fi contactați pentru a comenta execuțiile. Pe finalul primei reprize, polonezii au primit și ei un penalty, dar și ei au ratat!

"Joci la pariuri? Ce vrei? Terminați meciul!", i-a strigat Șumudică arbitrului, înainte de pauză. Conform Federbet, rezumatul de la Astra este "unul dintre cele mai amuzante văzute vreodată". Agenția de monitorizare a remarcat o scădere bruscă a cotei pentru 2,5 goluri în meci începând cu minutul 30, înainte ca arbitrul să dicteze cele două penaltyuri.

"Bulgarul" roman Dan Petre a arbitrat meciul CFR - Ufa si FC Botosani - Amkar

La 8 zile după meciul CFR - Ufa din Cipru, facut praf de Dan Petre, FC Botoșani a jucat un amical în Turcia, peste mare de Cipru, cu o altă echipă rusească, Amkar Perm, și a câștigat cu 3-0. Primele două goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri. A doua a fost acordată în minutul 45+6!!

Decizia ciudată i-a aparținut aceluiași Dan Petre. Vașvari a ratat, dar arbitrul a dictat, în mod uluitor, repetarea! Herghelegiu a transformat a doua oară, iar arbitrul a fluierat finalul primei reprize. "Cota pentru 2,5 goluri s-a prăbușit la un moment dat la live, adică în timpul meciului", au explicat cei de la Federbet pentru Gazetă.

Gazeta l-a contactat pe centralul Dan Petre. "Sunt la Brașov eu acum. Sunt cu prietena mea aici. De ce?", a spus arbitrul.

Reporter: Apăreți în niște poze din Cipru.
Petre: În niciun caz.
Reporter: Pot să vă trimit niște poze pe Whatsapp să le vedeți?
Petre: Puteți, dar în niciun caz…



Centralul Dan Petre, la meciul Amkar - FC Botoșani. Din Cipru a trecut în Antalya. În stânga este un alt român Sursă: site oficial Amkar

După ce a primit poza, nici Dan Petre nu a mai răspuns la telefon. Ulterior, a blocat și el numărul de telefon al jurnalistului cu care a discutat!

ŞEFUL AJF L-⁠A RECUNOSCUT

Șeful AJF Dâmbovița din ultimul sfert de secol, Emil Tudor, l-a recunoscut, însă, în pozele de la meci: "E Dan Petre. Ce caută el acolo? Pentru pariuri? Să știți că el nu e ușă de biserică, dar Catană era băiat serios. Am niște treabă mâine, dar de sâmbătă încep să adun și eu date".

Cititi mai multe despre acest caz pe Gazeta Sporturilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
5

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
335

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
172

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...