Încă trei jucători de top la FC Botoșani: Juan Bautista Cascini, Hamidou Keyta și Mihai Roman!

Încă trei jucători de top la FC Botoșani: Juan Bautista Cascini, Hamidou Keyta și Mihai Roman!

FC Botoșani a anunțat pe pagina sa de socializare că nu mai puțin de trei jucători au întregit ieri lotul echipei fanion a municipiului Botoșani.

Este vorba în primul rând de Juan Bautista Cascini, jucător care a fost dorit de Marius Croitoru încă de la începutul sezonului.

Transferul acestuia s-a putut realiza însă abia acum, fotbalistul primind acceptul celor de la Estudiantes să părăsească clubul. În vârstă de 22 de ani, Juan Bautista Cascini va fi la a doua aventură în Europa după cea din Cipru unde a evoluat pentru APOEL Nicosia.

Al doilea nume este cel al jucătorrului Hamidou Keyta.  Atacantul din Mali, Hamidou Keyta a semnat cu FC Botoșani.

Având și cetățenie franceză, jucătorul în vârstă de 24 de ani, a evoluat sezonul trecut la Dunărea Călărași, echipă de la care s-a transferat la Viitorul, unde însă nu a convins fiind pus pe liber de Gică Hagi după numai o lună și jumătate.

Nu în ultimul rând, se întoarce la FC Botoșani Mihai Roman. Fostul căpitan al roș-alb-albaștrilor a revenit la FC Botoșani sub formă de împrumut până în vara anului viitor de la FCSB.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Blestem

astăzi, 21:10
65

La fel ca în fiecare seară, la închiderea ediției, continuăm să publicăm câte o poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Astăzi, aceasta a fost primită de la ...

În cât timp poți afla unde stă ascuns cu radarul un polițist de la rutieră? 33 de secunde!

astăzi, 20:56
497

Odată cu apariţia aplicaţiilor de trafic pentru telefoanele mobile, tot mai mulţi şoferi reuşesc să evite echipajele de poliţie cu radar. Şoferii se bucură că scapă fără amenzi, în...

Liderii PSD sunt îngroziți: PSD are în prezent un scor de 27%, dar speră să-și revină

astăzi, 20:29
131

Liderii PSD au prezentat în şedinţa CEx a partidului un sondaj de opinie conform căruia PSD are în prezent un scor de 27%, la mare distanţă de PNL, care deţine 38%, arată surse cita...