Încă trei jucători de top la FC Botoșani: Juan Bautista Cascini, Hamidou Keyta și Mihai Roman!

Încă trei jucători de top la FC Botoșani: Juan Bautista Cascini, Hamidou Keyta și Mihai Roman!

FC Botoșani a anunțat pe pagina sa de socializare că nu mai puțin de trei jucători au întregit ieri lotul echipei fanion a municipiului Botoșani.

Este vorba în primul rând de Juan Bautista Cascini, jucător care a fost dorit de Marius Croitoru încă de la începutul sezonului.

Transferul acestuia s-a putut realiza însă abia acum, fotbalistul primind acceptul celor de la Estudiantes să părăsească clubul. În vârstă de 22 de ani, Juan Bautista Cascini va fi la a doua aventură în Europa după cea din Cipru unde a evoluat pentru APOEL Nicosia.

Al doilea nume este cel al jucătorrului Hamidou Keyta.  Atacantul din Mali, Hamidou Keyta a semnat cu FC Botoșani.

Având și cetățenie franceză, jucătorul în vârstă de 24 de ani, a evoluat sezonul trecut la Dunărea Călărași, echipă de la care s-a transferat la Viitorul, unde însă nu a convins fiind pus pe liber de Gică Hagi după numai o lună și jumătate.

Nu în ultimul rând, se întoarce la FC Botoșani Mihai Roman. Fostul căpitan al roș-alb-albaștrilor a revenit la FC Botoșani sub formă de împrumut până în vara anului viitor de la FCSB.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Maeștrii în informatică de la „Laurian”, nominalizați ca cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani

astăzi, 19:56
462

Profesorul din Botoșani care coordoneză loturile naționale în cadrul olimpiadelor internaționale de informatică de doi ani, după alți cinci în care a coordonat lotul de seniori, și elevul cu...

În acest weekend: „Frumoasa și bestia”, pe scena Teatrului pentru Copii

astăzi, 18:56
57

Duminică, 22 septembrie a.c., de la orele 11:00 şi 12:30, boto;[nenii sunt a;teptaí la Teatrul „Vasilache”, unde pot viziona spectacolul „Frumoasa şi Bestia“, &i...

A murit regizorul Alexandru Darie

astăzi, 18:41
362

Regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra, s-a stins din viață miercuri, la vârsta de 60 de ani. Era internat în stare gravă la Spitalul Fundeni din București, ...