Încă trei jucători de top la FC Botoșani: Juan Bautista Cascini, Hamidou Keyta și Mihai Roman!

Încă trei jucători de top la FC Botoșani: Juan Bautista Cascini, Hamidou Keyta și Mihai Roman!

FC Botoșani a anunțat pe pagina sa de socializare că nu mai puțin de trei jucători au întregit ieri lotul echipei fanion a municipiului Botoșani.

Este vorba în primul rând de Juan Bautista Cascini, jucător care a fost dorit de Marius Croitoru încă de la începutul sezonului.

Transferul acestuia s-a putut realiza însă abia acum, fotbalistul primind acceptul celor de la Estudiantes să părăsească clubul. În vârstă de 22 de ani, Juan Bautista Cascini va fi la a doua aventură în Europa după cea din Cipru unde a evoluat pentru APOEL Nicosia.

Al doilea nume este cel al jucătorrului Hamidou Keyta.  Atacantul din Mali, Hamidou Keyta a semnat cu FC Botoșani.

Având și cetățenie franceză, jucătorul în vârstă de 24 de ani, a evoluat sezonul trecut la Dunărea Călărași, echipă de la care s-a transferat la Viitorul, unde însă nu a convins fiind pus pe liber de Gică Hagi după numai o lună și jumătate.

Nu în ultimul rând, se întoarce la FC Botoșani Mihai Roman. Fostul căpitan al roș-alb-albaștrilor a revenit la FC Botoșani sub formă de împrumut până în vara anului viitor de la FCSB.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie salvată la limită de un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Voia să se sinucidă, tăindu-și gâtul

astăzi, 12:34
16

O femeie din Botoşani a fost salvată de la o moarte cumplită de către cadrele medicale de la Ambulanţă. În vârstă de 45 de ani, aceasta a încercat să îşi pună capăt zilelor sâmbătă d...

Mihela Huncă: „Muncim pentru a continua în 2020 cu rezultate bune în alegerile locale și parlamentare”

astăzi, 12:28
23

Președintele organizației județene a Pro România, deputatul Mihaela Huncă, susține că obiectivul principal al partidului este reprezentat, în momentul de față, de alegerile locale ...

Se „vinde” loc de veci în Botoșani, cu 7500 de euro: „A fost mormântul unui preot”

astăzi, 12:04
252

Pe un site destinat vânzărilor de bunuri și servicii diverse, stipulează și un anunț mai puțin obișnuit. Cu toate că înstrăinarea locurilor de veci concesionate nu este permisă, ...