Bianca Andreescu a devenit noua campioană la US Open, după victoria cu scorul de 6-3, 7-5 în fața Serenei Williams!

Bianca Andreescu a devenit noua campioană la US Open, după victoria cu scorul de 6-3, 7-5 în fața Serenei Williams!

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a câștigat sâmbătă seară finala de la US Open, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-3, 7-5.

Cele două s-au întânit în finala de la Toronto, în urmă cu o lună, însă Serena Williams a fost nevoită să se retragă atunci.

Jucătoarea canadiană de origine română a câştigat partida cu americanca Serena Williams, impunându-se într-o oră şi 42 minute, într-un meci în care sextuplei campioane la Flushing Meadows nu i-a ieşit nimic în primul set, însă a revenit surprinzător în setul al doilea.

În primul set, Serena Williams nu a reuşit puncte câştigătoare, nu a pus în teren aproape deloc primul serviciu, iar Bianca Andreescu a profitat din plin de nereuşitele americancei şi a câştigat categoric, scor 6-3.

Al doilea set însă a marcat revenirea americancei, care a reuşit surprinzător un break în setul secund, la 5-1 pentru Bianca Andreescu, şi apoi a egalat scorul la 5, în apaluzele miilor de americani din tribune.

Jucătoarea canadiană de origine română şi-a fructificat însă decisiv serviciul apoi, scor 7-5, şi a câştigat, la 19 ani, trofeul de la US Open, obţinând astfel primul titlu de Grand Slam din carieră.

Pentru titlul cucerit la Flushing Meadows, Andreescu a fost recompensată cu un cec de 3.850.000 dolari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
14

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
31

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
38

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...