Iftime vrea să taie salariile jucătorilor de la FC Botoșani!

Iftime vrea să taie salariile jucătorilor de la FC Botoșani!

Deoarece campionatul a fost suspendat, Valeriu Iftime își propune să renegocieze contractele jucătorilor, astfel încât aceștia să câștige mai puțini bani.

Măsura vine în contextul în care televiziunile nu vor acoperi suma aferenta lunilor în care campionatul este suspendat, astfel, existând o mica "criză economică" în rândul formațiilor din prima divizie.

„În momentul ăsta nu poți să spui nimic. E o chestie reală pentru că prea au luat-o razna prețurile în fotbal. Sunt convins că fotbalul nu va muri, cum nu va muri nici societatea, dar poate așezați pe alte repere financiare.

Nu am făcut nicio modificare. Dar dacă nu se va juca, e clar că ne vom așeza la masă, vom negocia și salarii și tot, dacă vom primi bani de la televiziune mai puțini, e clar că vom avea o mare problemă. Dacă nu se joacă fotbal, echipa moare.  Sunt niște bani pe care statul îi va da la un moment dat și noi vom apela la ei, chiar dacă vor fi multe hârtii de făcut. Trebuie să înțeleagă că se poate trăi și cu 3.000 de lei, nu doar cu 30.000. Eu sper ca în mai să se poată juca”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Catalin Silegeanu: "Traseismul nu este o atitudine corectă în politică"

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
88

Comunicat: Rămân surprins cu ce se lauda partidele acum...Traseismul politic de la un partid la altul se numeste in prag de alegeri: Realizare. In loc intr-un comunicat de presa partid...

PSD Botoșani: Tinerii s-au săturat de promisiuni și minciuni! 10 membri de la tineretul USR s-au alăturat echipei PSD de la municipiul Botoșani!

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
855

Comunicat:PSD Botoșani anunță astăzi că 10 tineri, licențiați în domeniul tehnic, economic, științe politice, informatică, relații publice, administrarea afacerilor cu preocupări...

Aseară: Restaurante și terase luate cu asalt de forțele de ordine. Amenzi de zeci de mii de lei (foto)

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
1364

Vineri, 10 iulie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, politiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani au desfășurat, în sistem integrat, împre...