Iftime, despre noua achiziție a FC Botoșani: "Îl vând în Anglia pe 3-4 milioane de euro! N-are Steaua bani de el!"

 "Dacă îl va asculta pe Costel Enache, va fi revelația noului sezon. Din ce am auzit şi cât am văzut în pregătire, pare a fi tare, tare bun".

Iftime, despre noua achiziție a FC Botoșani: "Îl vând în Anglia pe 3-4 milioane de euro! N-are Steaua bani de el!"

 Hervin Scicchitano Ongenda  Foto: digisport.ro

Hervin Scicchitano Ongenda (23 de ani), noul atacant al celor de la FC Botoșani, este privit de către conducerea clubului ca cea mai bună oportunitate de a da o lovitură financiară în viitorul apropiat. Fotbalistul, care a evoluat și pentru PSG, pe vremea în care era coleg cu Zlatan Ibrahimovic, are și un gol marcat pentru campioana Franței, dar în noiembrie 2015, în victoria cu 2-1 obținută pe terenul celor de la Lorient.

Valeriu Iftime, principalul finanțator al celor de la FC Botoșani, este convins că Ongenda va ajunge cât de curând în liga secundă din Anglia pe o sumă extraordinară pentru clubul moldovean și că niciun club din România, implicit nici FCSB, nu va avea bani ca să-l transfere.

”Hervin Ongenda poate fi un superfotbalist care nu stă mult la Botoșani. La anul îl vând în liga a 2-a din Anglia pentru 3-4 milioane de euro. Nu are Steaua bani de el. Dacă îi putem redimensiona toate calitățile, ajunge mare. Dacă îl va asculta pe Costel Enache, va fi revelația noului sezon. Din ce am auzit şi cât am văzut în pregătire, pare a fi tare, tare bun. E și un băiat ok. Se comportă excelent în cadrul grupului. E un pariu pentru mine”, a spus Iftime, într-o declarație găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

Francezul e născut la Paris și a ajuns la PSG în 2006. În total, a jucat în 11 meciuri în Ligue 1, iar de cele mai multe ori a intrat pe teren în locul unor vedete precum Pastore, Di Maria, Lucas Moura, Cavani sau Verratti. În stagiunea 2015-2016, a jucat în 5 partide la PSG, dintre care în 4 ca titular, când a și marcat singurul gol al său în prima ligă franceză, în noiembrie 2015, deschizând scorul în meciul Lorient - PSG 1-2.

În returul sezonului 2016-2017, după ce nu a prins niciun minut la PSG, a ajuns în prima ligă din Olanda, unde a evoluat doar 3 meciuri la Zwolle, toate ca rezervă. În ultimul sezon, Ongenda a jucat în liga a doua spaniolă, la Real Murcia, acolo unde a prins doar două meciuri, ambele ca rezervă.

digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întoarce iarna: Meteorologii anunță ninsori, lapoviță și ploi în următoarele zile!

astăzi, 13:22

Meteorologii au emis o informare meteorologică de ploi, lapoviță și ninsori, în vigoare timp de două zile. La munte se va depune strat nou de zăpadă.Informarea meteorologică a intrat...

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
601

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
142

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...