Iftime cere 4 milioane de euro pentru un as al FC Botoșani

Iftime cere 4 milioane de euro pentru un as al FC Botoșani

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a anunţat că este pregătit să îi vândă încă un jucător lui Gigi Becali, însă, de această dată, pentru o sumă colosală pentru Liga 1.

Este vorba despre atacantul croat Marko Dugandzic, fotbalist transferat în această iarnă de FC Botoşani de la NK Osijek.

Dugandzic face senzaţie în Antalya: croatul are deja cinci goluri marcate pentru botoşăneni.

"Pe Marko (n.r. - Dugandzic), doar am pus mâna pe pieptul lui şi am spus da, este un atacant bun, când l-am văzut în vestiar la reunire", a declarat Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport.

După Cătălin Golofca, Mihai Roman, Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă, Aristidis Soiledis şi Andrei Miron, Valeriu Iftime vrea să îl trimită şi pe Marko Dugandzic la FCSB. Nu mai puţin de patru milioane de euro vrea Iftime pentru vârful croat, care ar deveni astfel cel mai scump transfer făcut vreodată în Liga 1, scrie telekomsport.ro. În prezent, cel mai scump fotbalist transferat vreodată în Liga 1 este Florinel Coman, pentru care Gigi Becali i-a plătit trei milioane de euro Viitorului.

"O, păi nu aţi văzut ce atacant am!? E clar, patru milioane şi e al lor. Pot să îi şi spun: ”domnul Becali, la vară aveţi atacant bun de tot. Pregătiţi patru milioane şi jucaţi în Europa League cu el!”. Marko e numai bun pentru asta", a adăugat Iftime.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
8

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
49

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
172

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...